Öncelikle herkese merhaba bu benim ilk paylaşımım 9 ay boyunca sizleri takip ettim bir çok şey öğrendim.
İsteyen herkese bebek nasip etsin Allahım. Bu duygu bambaşkaymış.
Hikayeme gelirsek gece geç yattığım için sabah 11 buçuk gibi uyandım. Hafif kanamalı akıntım vardı. Aslında ben geçen haftada böyle bir şey yaşadığım için nişanımı geçen hafta geldi sanmıştım.
Kahvaltı yaptım. Doktorum bol bol hurma ye demişti hurma yedim ev işlerimi yaptım saat 16:00ya doğru sancılarım başladı. 18:30a kadar dayanılabilecek seviyede ve düzensizdi. O arada duşa girdim ve takip ettim. Geçmediğini görünce anneme haber verdim.
20:30a kadar hastaneye gitmedim. Ara ara gelen sancımın aralığı 3 dkya kadar düşmüştü. Aslında ben gitmeyi düşünmüyordum çünkü hastane çok yakın. Ancak eşimin ısrarıyla hastaneye geldik. Kontrol ettiklerinde 8 cm açılmamın olduğu görüldü. Hemşire ve ebe hanımlar o kadar yardımcı oldu ki süreç gerçekten rahat geçiyordu taki açılmam artana kadar. Artık dayanamayacağımı söyledim çünkü canım aşırı tatlıdır. Epidural talep ettim. Ondan sonrası aşırı kolaydı. Kasılmalarım arttı ama sancı hissetmiyordum. Sonra çatala çıktım 3-4 ıkınma sonrası bitanemin saçları göründü. Ondan sonra hem onun hem doktorumun hemde benim gayretimle 2 ıkınmada bebeğimi kucağıma aldım.
Allah herkese kolay doğum nasip etsin.