Firdooo409 Arkadaşım ikiz gebelik 35 haftalık oldu sezaryen doğurdu çocuklar 1500gr ve direk annesine verdiler küvöze girmediler bebek sağlıklı ise girmezler. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Guzelanne56 Firdooo409 Allah razı olsun insallaj o zaman Hiç viskiye girmeyecegim doktorumun verdiği tarihi kabul edeceğim
EceEgemen Guzelanne56 bnm oğlum normal doğumla 37+0da doğdu cnm küvöze de girmedi. 36 sonrası erken doğum sayılmıyor diye biliyorum ben. Bide şu an çok fazla inceleme var kimse söylediğin şeyin riskine giremez. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın
Guzelanne56 EceEgemen evet bende öyle düşündüm en ufak bı kuvez durumu olsa hıc bır aıle pesını bırakmaz detayına kadar araştırır bu rıske görmezler bence de Allah razı olsun ınsallah
Birbebekannesi01 Guzelanne56 benim oğlumda 37de de hazırlıksiz olduğum bi vakitte geldi o hafta ciğer gelişimi tamamlandigi için sorun olmuyo diye biliyorum inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Guzelanne56 Birbebekannesi01 Allah razı olsun ınsallah evet doktor da öyle söylüyor 37 de gelısım tamamlanıyor sorun olmaz bu saatten sonra ki ben tam 37 de değilde 37+5 e gün aldım ınsallah yolunda gıder❤️