Nurrr_33 Kardeşim 16 yaşında kız babam yarın çarşıya goturecek hediye ne istiyosan al kendin demiş ne aldirabilir kiyafetim ayakkabım falan var diyor ??
Gamzeli_03 AnayimBenAna_ yani madem baba öyle bir güzellik yapmış ihtiyacı neyse ondan alsın kıyafet ayakkabı varsa şu saat oldu bebem uyandı uyumuyor sallamak dan belim koptu birde bugün cam kapı mutfak dolabı derin temizlik yaptım beynim durdu aklıma da birşey gelmiyor 🤦🏻♀️🙄
Ckaderdem Kırtasiye severim ben mesela boya kalemi vs alabilir. Elektronik eşya alabilir termos alabilir kış günü yanında sıcak içecek taşır. Ya da sık görüşmüyorsa babasıyla güzel bi altın bileklik ya da kolye aldırabilir ömürlük hatıra olur
AnayimBenAna_ Gamzeli_03 ben bugün hiçbişey yapmadım valla bi ev topladım bide çekmecelerimi düzenledim bitti gitti yemeğimde vardı. Kocamı aradım ben eltime gidiyorum gelince ısıtıp yer misin dedim çıktım evden çıkarken robotu açtım oda süpürüp sildi biz yokken saat 00 a 5 vardı geldim eve hemen kızımı yatırdım duşa girdim şimdi burdayım 😂
Gamzeli_03 AnayimBenAna_ ohhh mis sen hamile idin galiba uykunun tadını çıkar 3 geliyordu uyudu sabaha kadar üç kez daha uyardı hala ayaktayim kafam Leyla gibi 🙈😂🤣
Candyboy Roman , kulaklık, herhangi bir makyaj malzemesi, çanta, takı(saat,Pandora bileklik,vs) ev terligi çok severim ben tatli pelus ev ayakkabisi da olabilir bu kadar geldi aklıma
AnayimBenAna_ Gamzeli_03 hamileyim eve bir tanede 3 yaşında kızım var 🤭🌸 şimdi uyandık kahvaltı edicez birlikte
Gamzeli_03 AnayimBenAna_ Rabb’im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm anne olmak Zor gerçekten işte çalışıyor olsan bir maaşın olur ama annelik öyle değil 7/24 yorulma hasta olma bahane bile olmuyor varlıklarına hamd olsun elhamdülillah 🤲🏻😘♥️