Sum_123 Kızlar şu instagram da dönen bu tarz videolar var ya hiç birine güvenemiyorum acaba güvenilir daha önce çalıştığınız bu tarz Bi iş var mı
aybikannesi Sum_123 bunu bende çok araştırdım ama Gebze de bulamadım o gördüklerimiz de gercekten dolandırıcılar
Eslem2112 Sum_123 eltim vardı para bile vermişti öyle çok bişey deil ama sonradan dolandirci olduğunu anlamıştı ama geç oldu hassas terazi mi ne onun için istemişlerdi aman kızlar bak sakın güvenmeyin
myavocado Sum_123 genelde duyduğum hep dolandırıcı çıkıyor o tarz hesaplar. Özellikle kimlik, ve banka bilgilerini isteyen, kapora bilmem ne adı altında para talep eden hesaplara aldanmayın asla.
Sum_123 Eminegurcu ozaman böyle Bi iş yokmu yani 😂sırf dolandırmak için mi çıkarılmış hani biri bile gerçek olmazmı🥲
Eminegurcu Sum_123 ya zaten ilk kayıt için para istyorlar sonra yatırıyorsun sana para atıyor bin tl sonra senden tekrar 2 bin istiyor sen onu da yatırınca ortadan kayboluyor ben sürekli baktım uğraştım ama asla sonuç alamıyorum hamilelikte de insan bu alıp kendini oyalamaya çalışıyor ama aşkım maalesef 🙂
Sum_123 Eslem2112 yok zaten güvenmediğim için belki güvenilir varsa burda çalışan diye sormak istedim ama yok sanırım🥲