Mrcemn Haftadayım haftaya çarşamba ikinci sezeryanımı olacam şu an karnımda alta dogru feci bir baskı var sanki altıma yapacakmışım gibi bebek baskı yapıyor ama idrarım yok şimdi uzanıp uyumaya çalıştım göğüsümden süt akmış atletim ıslak ve göğüslerim şişmiş süt dolmuş biraz doğuruyor muyum yaaa suyum gelmez dimi?
Kismail1 Mrcemn bi tedbirli olun ara ara kendınızı konturol edın bişey olursa direk gidin sabaha beklemeyın
Echanim Mrcemn sakin ol öncelikle sancin varmı ? Varsa kaç dakikada bir ve su herhangi birşey geldimi
Mrcemn gecegunduz belim ağrıyor bide bebek çok hareketli kasıklarıma vuruyor onun ağrısı oluyor bilmiyorum ki
Mrcemn Echanim hayır su gelmedi ama uzanırken böyle sanki bebek alt tarafı deşiyormuş gibi oluyor idrarım geliyor altıma kaçıracakmışım gibi oluyor nişan da görmedim sadece bu aralar aşırı akıntım var birden ilk defa da göğsümden süt akmış atletim ıslanmış sutyen taktım hemen
gecegunduz Mrcemn canım neden olmasın ki öyle yada böyle çıkacak bebek bugün olmazsa haftaya ,haftaya olmazsa diğer hafta hiç korkma 38. Hafta doğum için erken değil kasma kendini ikinci sezaryen daha kolay oluyor içinizi rahat olsun sağlıkla alın kucağınıza
aysgnr Düzenli aralıklarla sancın yoksa yalancı sancı ağrısı çekiyor olabilirsin. Sabredebilirsin tabi ama yine de ağrı çoksa bi acile gitmende fayda var. En azından ne olduğunu anlarsın