Dilek5252 5 haftalık aşırı yorgunluk hali var surekli halsizim ufak ufak mide bulantılarımda var bunlar kız bebek belirtilerimi acaba oğlumda hic boyle seyler yaşamamıştım😌
Gokturkmom_ Dilek5252 Belirtilerin cinsiyetle uzaktan yakından alakası yok maalesef.Tamamen hormonlarla alakalı
bbaa2805 Dilek5252 bende böyle şeylere inanırdım hamileliğimden önce ama kesinlikle cinsiyetle alakası kişinin hamilelikteki hormonlarıyla alakalı bu durumlar kız bebek çok kusturur ekşi yer falan demişlerdi hepsini yapıyorum ve bebeğim erkek
Almira_ Dilek5252 kız bebeğim var hiçbirini yaşamadım. Hepsi hurafe bunlarn. Bilimsel açıklamaları yok. Zaten ya kızdır ya erkek, iki ihtimal var. Yani sallasan bile tutar hurafeler de bu seklde oluşmuş
Gokturkmom_ Dilek5252 Erkekte mide bulantısı olmaz da diyorlar ama ilk aylarımda çok fena bulantı ve istifra yaşadım kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe bile fark ediyor 🌝
Dilek5252 Gokturkmom_ haklisiniz bende oglumda hamilelige dair hicbirsey yasamadim ne bulanti ne agri sadece cok fazla tatli seyler yeme istegim oluyordu suanki hamileligimde ondan farkli olunca acaba mi dedim
Dilek5252 Username06 ilk kan verdiğimde adetim 5 gun gecikmisti 1110 cikmisti 5 gun sonra tekrar gerdim 4250 olmustu
Ecemom_ Dilek5252 21+2 den bildiriyorum şu haftama kadar hiç bulantım olmadı ve cinsiyetim kız. Yani bu belirtiler tamamen hurafe. Bulantılar hassasiyetler hormonlarla alakalı