ayseamineinci Önce suyun gelmesi mi daha iyi yoksa nişan gelmesi mi? Kimi diyorki su doğum esnasında gelirse daha iyi olur ama önden su gelirse bebek zor mu çıkar yani kafamda deli sorular ilk bebek ;((
Sumeyyeky ayseamineinci bebek zor mu çıkar derken 🤣 gırtlaktan çıkmıyor ki bu çocuk çıkacağı yer belli zaten çatı uygunsa niye zor çıkıyor kim diyor bunları allah aşkına kaç çocuk doğurup tecrübe ediyorlar yahu 🤣
Damyavuz ayseamineinci her doğum şekli zor. İlk gebeliğim de suyum bitmişti çatal da patlattılar ama asla su gelmedi. Zaten doğuramadım 9 cm le sezaryene alındım maalesef. Oda zor doğal doğum da zor hepsi zor. Sağlıkla gelsinler 🦋🌸
minnosbirkiz ayseamineinci doğumun nasıl başladığı hiç önemli değil, eninde sonunda olacağına varıyor, misal 7cm açılmayla sezaryene alınan ben 😂 o yüzden hiç bunları düşünmeyin, akışına bırakın
Sumeyyeky ayseamineinci e bu kafalar doğurunca da bitmiyor o yüzden şimdiden kesmen lazım milletin sesini sen rahat edersin sağlıkla gelsin bebek nasıl geleceğini kendi belirler takılma kimseye