prensesannesi-01 Güzel anneler size sorum olacak catlamadan sonra kaçıncı günde bebek rahme tutunur,🤔
Imasleeper prensesannesi-01 belli olmuyor ki o geç döllenme de olabilir ilk gebeliğim öyleydi mesela :) anlamak için ovülasyon takibi yapmanız lazım
ezgickm prensesannesi-01 tam gün veremem tabiki ama ben yumurtlamadan 8 gün sonra çok hayali 10 gün sonrasında reglime 8 gün kalada beta 18 ile hamile olduğumu öğrendim. 3 ilişki olmuştu zaten tahminime göre yerleşmesi ve beta değerinden yola çıkarak ilişkiden 4 gün içinde rahime yerleştiğini döllenme gerçekleştiğini çıkarttım😅🙏
ezgickm prensesannesi-01 zaten döllenme sonrası genelde 6 gün içinde yerleşme oluyormuş benim oğlan biraz hızlıymış😅😅 ahahahha
brcnbrcn3 prensesannesi-01 en erken 6 en geç 12.günlerde, ortalama olarak da en sık 9.günde oluyor diye okumuştum ben.
prensesannesi-01 ezgickm iyi şeyler çıkartmışsn aklından shaha. Günde yerleşmez bence ama erken öğrenmişsin cnm
Songulsdd Bizim tek iliski olmustu ve iliskinin 10. Gununde kusma bulanti ishalle hastahaneye kaldirilmistim megersem hamilelikten mis ina gore dusunursek 1 haftada tutunuyor demekki ve ozaman kanda bisi cikmamisti hamilelikle ilgili