Minikbebis1 Elif_2393 benimde ilk gebeliğim ama elinizden geldiğince en doğal olanı isteyin evet anlık acı çok ama sonrası çok güzel ve rahat
Sebur Nazz7 özel 🙏 1 haftada önce özelde doğum yaptım miss gibi hizmetten tutun konfora kadar . Yine olsa yine özele giderim özel bi indirim ile 21 bin TL ödedik biz🙏🩷
Sinem0135 Mdhcgdm kaçıncı haftadasın canım bende çekinerek gittim 31+1 dim sorun yapmadılar. Ama ilk 3 aya ait bilgilerimi götürdüm
Naksiye58 Nazz7 Progestan mı kullandınız canım ? Benimde plesantam aşağıda 22.haftadayım çıksın diye umut ediyorum ama nasip.. Bana doktor progestan verdi doğuma kadar kullancaksın dedi korkuyorum kullanmaya
Nazz7 Naksiye58 Duphaston kullanıyordum ben sonra bu hastane olaylarından sonra hastanem kapandı açıkta kaldım yeni doktor buldum geçen ay muayene olduğumda aşşağıda olduğunu ama ilacı bırakmamı söylemişti ama yukarıya çıktığını bu kadarının bile şuanda normal doğuma müsait olduğunu belirtmişti
KumpirsMom Eylul41 isu gaziosmanpaşa medicalpark , bu arada yanlış yazmışım o fiyat aralığı zam değil sigortı sigortasız farkıymış 90 bin sgklı 190 bin sgksız (wpden attıklarını okudum tekrar)
Dilaraegehan Rabiamina eğer doktorunuz iyiyse devlette sezeryanın hiçbir sıkıntısı yok ben ilk doğumumu devlette yaptım şuan o doktorum özele geçtiği için ikinci hamileliğim için kontrollerime ona gidiyorum ama devlette de farklı kendime yakın hissettiğim samimi bir doktor buldum doğumumu onda gerçekleştireceğim nasipse bence en önemlisi doktor sezeryanda normalde de ebe şans işi onu seçme şansı yok insanın ☺️
Senaybu Nazz7 benim de ikinci doğumun olacak inşallah ve yine cam sakurada yaapcagim bnde senin gibi ilkinde özele gidiyordum son ayima kadar sonra dedim ki normal yaptıktan sonra neden özele o kadar para vereyim çocuğum doğduğunda onun ihtiyaçlarına harcarim cam sakuraya gitmiştim 37.haftadan sonra randevusuz alıyorlar ama doğumdan önce mutlaka muayne olman gerekiyor. Sadece 1 kişi refakatci alıyorlar eşiniz bebek doğduğu zaman 10 dakika görmek için girebiliyor zaten yanınızda olsada pek bir yardımı olmicak beni tek kişilik odaya almışlardı ilk dogumumda bilmiyorum güzeldi herşey gayet iyi geçti. Bence özele o kadar para harcayıp kendinizi de strese sokmayiniz 24 saatiniz dolar dolmaz taburcu ediyorlar bir sıkıntı olmazsa. Bebeğin tüm kontrollerini hemşire ebeler yapıyor tabi bebekle refakatçi gidiyor işitme testi falan vs. Gayet güzel içiniz ferah olsun.
babyUras_ Nazz7 ilk doğumumu devlette yaptım doğum anına kadar eşim yanımda kaldı çok memnun kalmıştım . Şimdi ikinciye hamileyim özelde doğum yapıcam dedim ilk başlarda sonra vazgeçtim oraya verceğim parayı bebeğime harcamak daha mantıklı geldi . Şuan gittiğim hastane eş almıyo ama yanımda annem vs durabilecek sancı anında falan . Kendi doktorum çok tatlı bi kadın ama denk gelirmi doğum anımda bilmiyorum şanş işi .
9903 Essoli Sultangazi medigold hastanesi gül hanıma gidiyorum aşırı memnunum hastene çok iyi değil ama eski bir hastane.
heyymomm bebisveannesiiii ben de oraya gidiyorum fatih’e. hang doktora gidiyorsunuz acaba? hastane olarak hiç memnun değilim ben ordan acaba doğum nasıl olur düşünmeden edemiyorum ikinci doğum benim de
bebisveannesiiii heyymomm kontrollere darıca ya gidiyorum hâla Fatih’e hiç gitmedim kontrole ama doğum orda olcak benimde ikinci doğumum
bebisveannesiiii heyymomm aynı şekilde bende düşünmeden edemiyorum doğumhanesi ebeleri doktorları nasıl acaba inş iyidir
Defnezumramom Rabiamina haha oda oldu ben refakatçı koltuğuna oturdum kaynanam yattı o ara doktorum geldi o bile şaşırdı😂
Zeynep66_ Nazz7 benim ilk kızım özel ikinci kızımda devlet 3. Gebeliğim gene devlete giderim özelden daha iyi bakılıyor sadece muayenede hastadan başkasını almiyorlar bence
Nazz7 meryemesra Eğer normal doğuma müsait derse doktor zaten suda doğum istiyorum ama hertürlü soruna karşı hastanede düşünüyorum evde değil:) Eğer normale imkansız sezeryan derse o zaman o hastane için zorlamayacağım zaten:)
ilaydamerve Kubraabay Memorial bahçelievlerlerde fiyatlar 70-90 bin aralığında bende orayı tercih ettim çoğu hastanede 50 ve üzeri zaten
Nazz7 ilaydamerve Evet bende oraya gidiyorum ama zamdan etkilenecekmişiz çok saçma şuan takipli hastanızsak etkilenmemeiz gerekiyor
meryemesra Nazz7 Instagramdan Ebe Cavideyi takip etmenizi öneririm, bir çok konuda rahatlıyor kafasındaki sorulara cevap buluyor insan. onu tanıdıktan sonra evde suda doğum istemeye başladım, tabiki tercih sizin ❤️ Hakkınızda hayırlısı olsun 😌