busyet2002 Kızlar merhaba nasipse 5+5 gebeyim dün en son beta 18049 geldi 5 gün öncede keseyi görmüştük şimdi bebeği görmek ve kalp atışını duymak için ne zaman kontrole gitmem gerekir?
___Ebruli___ Gokturkmom_ busyet2002 bu benim ikinci gebeliğim araya 7 yıl olacak… şuan 7+1 im 22 Kasım’da gittim Kese göründü 2 hafta sonra gel dedi 6 Aralık’ta yine gidecem bakalım inşallah herşey yolundadır…
Bahar1205 busyet2002 simdi biraz küçük 7 haftalik olmasını bekle. Ben 6 haftalikken gitmiştik çok küçük olduğu için zor duyduk kalp atışını, 7. Haftada daha net belli olur 🌺
2Princess1Mom busyet2002 5+4 de keseyi 7+2 de bebeği gördüm ve kalp atışını duydum. Bi 10 gün sonra gidin bence 😊
raziyebal_16 ___Ebruli___ benimde ilkin kese göründü bende 6 aralıkta gidicem bakalım inşallah bebegi goruruz
___Ebruli___ raziyebal_16 inşaallah herşey yolundadir rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin… bel ağrım var ayaklarım buz kesiliyor hiç ısınmıyor sanki buzun içinde 😄
raziyebal_16 ___Ebruli___ insallah rabbimin izniyle bende hamile kaldığından beri ayağımın ısındığıni görmedim
___Ebruli___ busyet2002 rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah 🥰 herşey yolunda olsun başka birşey istemem
busyet2002 Username06 sanmıyorum benim erken döllenme oldu sanırım ovülasyona testine göre SAT’tan 11 gün sonra çatlamam oldu BAT’tan 6 gün önce kanda 8.9’la öğrendim zaten 2 günde 2’ye katladığı için sizinki de 6-7 gün sonra benimki kadar olacaktır bende 5+5 oldu bugün