2019taha Hamilelikte kilo alımı nasl olmalı bebeğe kg yapması için neler yapmalı kaçıncı ayda neler. Yiyorsunuz gün içinde
Pamuk 2019taha Tamamen genetik. Birazdan burada siralayacaklari avokado,muz,mercimek,kaşar vs vs besinleri resmen kasalarca yedim bebeğim 2 hafta geriden geldi hep.. Doktorum genetik %99 yediklerin %1 demişti.
Rosegold27 2019taha muz somon balığı kefir yoğurt kemik gelişimi ve yağ doku oluşumu birebir her gün bir bardak kefir avakado ❤️
Busralbyrk 2019taha istediğinizi yiyin bebek alscağı kadarını alır. Liste yazarlar şimdi buraya ama yediklerin sadece sana kilo olarak geri döner. Bebiş ihtiyacı olanı annenin kemiğinin içinden bile çeker alır demişti doktorum :)
Imasleeper Pamuk evet doğru bende öyle son trimester da yedikçe yedim bana yaradı ama kızım kedi gibiydi 😂
Pamuk Imasleeper Ben kiloluyum.Esim demişti çıkardığın çocuk 1780 gram o kadar yemeye dalga gecmisti😅😅😅
2019taha Benim ilk bebeğim de 1500 kg doğdu okadar dikkat etmeme rağmen yüksek tansiyondan bu sefer tuzu şekeri azalttım ama bebeğe kg yapan şeyleri de yemem lazm avakado yiyorum ceviz muz kefir duymadım hiç