M1996 Merhaba,10.haftadayım şu anda bulantılarım göz kapaklarımı da etkiliyor bunu yaşayan var mı acıp kapayınca bile ağırlık yapıyor daha da bunlantıya sebep oluyor prillam içiyorum 2 günde bir ama kullanan var mı acaba 🥹🥲
Anneyimmmben M1996 prilami gece yatmadan önce iç gündüz içersen aşırı uykun Gelir 😅 benimde çok bulantım var 10 . Haftaya girmek uzereyim gece prilam içiyorum sabah karnım açken çok bulantım oluyor gün içinde de yemek yemek için zorluyorum kendimi çok zor yaaa. Ama geçici bir sürec ilk hamileligimde 15. Haftaya kadar bulantı kusmam vardı.. bu da düzelir diye umuyorum
adatuna M1996 günde 4 taneye kadar iciliyor ben öyle kullandım 2 sabah 1 öğlen 1 akşam iyi geliyodu ilk birkaç hafta mayışıyorsunuz ama sonra hemen geçiyor
Durugibi Anneyimmmben ya bu ilacı doktorum günde üç defa yazmış bana inanılmaz mayışıyorum içmesem ne yersek çıkarıyorum gerçi şuan bile bir şey yiyemiyorum haftaya gidip geceleri içsem olur mu dicem
M1996 Anneyimmmben Ay umarım dediğin gibi olur bazen bulantılar belli belirsiz oluyor ama çok rahatsız edici ilaç bende baş dönmesi ve uyuşukluk yaptı sende oldu mu acaba bir de bu ilaç her gün kullanıma uygun mu
Anneyimmmben M1996 ben hhergun içiyorum bir zararı yok ilk hamileligimde de hergun içmiştim. Bende uyuşukluk olmadı ama çok uyku yapiyor
M1996 adatuna evet sanırım bir alışma süreci gibi yani böyle aylarca kullananlar olmuş bir sorun yaratmıyordur sanırım
Durugibi M1996 evet bende öyleyim ya tansiyondan şüphelendim hatta içmesem de olmuyor nasıl yapıcaz bakalım
M1996 Durugibi inşallah bir sorun olmaz ya öyle de düşünmeyelim ama bende iki günde bir içiyorum gece yatmadan 2 tane