Esrasill Kızlar hepimiz çok zorlu süreçlerden geçtik, geçiyoruz. Transfer sonrası sabırsız bekleyişin tarifi yok. Sizler kaçıncı günde mucizenizin haberini aldınız ve ilk hissetiğiniz belirtiler neydi, bizimle paylaşırmısınız 🦋
sblsaka Esrasill Benim asla bir belirtim olmadı. Lekelenme,sancı,ağrı va hiçbiri. Dayanamayıp 3.gün test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı. Belirti aramayın öncelikle
Fatmadali Esrasill ben 9 temmuzda transfer olmuştum çok pozitiftim kesin tutundu diye hissediyodum açıkçası 🥰 3 yada 4. Gün sabah çok ani bi bulantı geldi geçti bi kere. Sonra 15. Günü bekleyemedim 6. Gün yani 15 temmuzda evde test yaptım negatif gördüm ama inanmadım gidip hemen kan verdim beta 107 ile emin oldum ☺️ sonra eve geldim sabah yaptığım teste baktım aşırı silik bi gölgeyle 2. Varmış anlamamışız 🤭
Larraa Transfer günü dahil 7. Gün çok silik çizgi gördüm. Tek belirtim adet sancıdı gibi kasık sancılarıydı🌸
Larraa Evet transferden 1-2 gün sonra başladı kasık ve rahimde vardı aslında ağrılar. Rahim bölgesine özellikle canımı acıtan sancılar giriyordu. Meğer bebeğim kendine yer açıyormuş. Zaten o ağrılar hamileliğin 3. Ayına kadar da devam etti 🌸
Esrasill Emine010922 allahım ne kadar umut oluyor şu mesajlar bir bilseniz. 🥹 belirti olmayınca insan direkt kötü düşünüyor istemsizce
Esrasill Emine010922 63.500 transfer opu hastane ve muayeneye ücretiydi İlaçlar 41 bin tuttu ama rapor olduğu için 17 bine geldi 11.500 dondurmaya verdim Her şey toplam 92 bin civarı tuttu. Sizin ?
Esrasill sblsaka acaba çatlama iğnesi etkisiydi de üstüne pozitif mi denk geldi 3 çok erken değilmi ya 🥹 bendemi test yapsammmm
sblsaka Esrasill Canım transferden 3.gün sonra yapmıştım ben. Çatlatma iğnesi yoktu zaten o durumda. Ne durumdasın acaba test zamanın geldimi?
Emine010922 Esrasill ben 2022 yaptırdım 30 bin civarında gitti iki sebe sonra bu aralıkta transfer olucam donmuş embriyo
ezoocum 6.-7. Gün erken gebelik test yaptım çıkmadı tutmadı dedim kendi kendime ağladım falan hatta sonra 8. Gün 2 tane testim kalmıştı ikisini de yaptım çok silik 2. Çizgiyi gördüm akşamına da kan verdim 27 ile öğrendim cuma günü kese görmeye gideceğiz inşallah 🥹🧿
Esrasill ezoocum ayy o silik çizgiden sonra tekrar edilen testin heyecanını yaşadım resmen şuan. Rabbim bana be isteyen her adaya yaşatsın bunu, sizin adınıza çok çok sevindim. Rabbim sağlık sıhhatle kucağınızada almayı nasip etsin ❤️
minikmucizeyolunda ezoocum kaçıncı günün embriyosuydu sizin benim 5.gün embriyo bugün 6.gün idrar testi yaptım negatif 🥺
Esrasill Fatmadali allahım bende dayanamadım bugün erken gebelik yaptım negatif gaza geldim sizden yarın kan vericem rabbim aynısını yaşat banadaaaaa❤️