Surayyoibragimova Happymothers çok çok teşekkür ederim 😘💕 allah razı olsun sağlikla gelsinler inşallah yazdıklarıniz o kadar iyi geldiki bende ilkinde sizin gibi korkmuştum ama şu an çektiğim sancı ağrilari hatırlamıyorum bile kurban olduğum allahım unutturuyor kucağimize aldiğimizde her şey geçiyor
canmyavrum 00Sevdanur ayy ben bugün 31+5 olduk 🌸benimde ikinci doğumum olacak ocak sonu gibi tahmin ediyorum bende dr da öyle demişti.ben aralıga girince yıkadım çamasırları dolaba dizdim.bi çanta hazırşamak kaldı oda basit.tiev temizligi normal bir temizlikte dip köse temizligim yok ocak başında bi mutfak dolaplarını döküp temizlerim gerisi normal temizlikle devam valla
00Sevdanur canmyavrum sağlıkla kavuşalım inşaallah bende çantamı yarın hazır edip dolabını yerleştireceğim sonra da ocak başı sil süpür tamam 👌🏼 🙃🙃 zaten hiç halim yok valla zar zor gidiyorum
Semamamy 33+2 bebişimiz suan ters pozisyonda boyle giderse sezeryen olacagiz ocak 19 gibi hissediyorum ama doktorla kesin birsey konusmadik cuma gunu randevum var ilk nst girecegim cok heyecanliyim 😍 saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah 🤲🏼