Ebru1234 Öğrenmeden 5 6 gün önce 4 5 kere aferin icmiştim umarım bir şey olmaz. Sizce riskli mi ya bu durumu yaşayanlar oldu mu?
minikdefnemm Ebru1234 bende alkol almıştım bilmeden doktoruma 6. Haftada söyledim bu haftadan sonra asıl dikkat etmen lazım yediklerine ictiklerine öncesinden zarar görmez demişti
Eboz Ebru1234 ben maydonoz suyu bile içtim bol bol şükür bir şey olmadı kaldı adet dusensizligi vardı saniyom gecikti meğersem bebek varmış ne akıldan dusunemedim 😁
Mrvsmt2502 Ebru1234 böyle durumlarda ya hep ya hiç deniliyor yani etkilerse tamamen etkiliyor düşükle sonuçlanıyor ya da etkilenmiyor hiç. Bende bilmeden kas gevşetici ağrı kesici içtim 4 5 kez bir şey olmamış şükür
minikbebegim06 Ebru1234 hastaneye gidince doktora bu durumu bildirin en doğru bilgiyi o verecektir şimdi burda bisey olur deriz olmaz bisey olmaz deriz olur Allah korusun onu bilemeyiz 😊
Aslaninannesi_ Ben 1 hafta boyunca antibiyotik aferin arveles içtim hamileymişim bilmiyorum suan 26 haftalığım hiçbirşey olmadı 😀
Ebrumilaaaaa Sağlıkla tutunan bebeğe hiç bişey olmaz allahın izniyle düşecek olan bebekse napsanda düşer bende hamileliğimi bilmeden adet olmamak için hormon hapı içmiştim havuza girdğim için şuan 22 haftalık hamileyim çol şükür iyiyiz iyi düşünelim iyi olsun
Esum48 Ebru1234 ben ilk zamanlar bilmeden 1 hafta antibiyotik sogum alginligi ne varsa kullandim hicbir sey olmasi 🫠
Pinar06- Ebru1234 bilmeden batın bölgesinden röntgen çekildi en yüksek radyasyonu aldım ⅚ haftalıkmış hap da bişey mi şimdi 11 yaşında bıcır bıcır bilimsel açıklama yapıyor bana 🫢