Esmasin 1 yılı geçiyor çocuk istiyoruz olmuyor bugün doktor rahime çizik attı. Bu işlemi yaptıran varmı acaba bilgisi olan gebeliğe faydası var mı?
Ertugrulgulcem24 Esmasin canım bnde iki hafta sonra olucam nasıl geçti işlem zor muydu çok korkuyorum
Esmasin Ertugrulgulcem24 ben kontrole gitmiştim spontane gelişti rahime çizik atalım dedi doktor hiç bir bilgim yoktu benimde. Korkutmak istemiyorum ama baya acıdı benim yandı resmen içerisi başım falan döndü sonrasında doktorun yanından çıkınca ağladım. Kadın olmak çok zor. Aspirin verdi birde femera
Esmasin ghostty o ameliyat oluyor sanırım hayır onu yapmadı doktor anestezisiz kısa sürede oldu stimülasyon yumurta uyarma ve çizik attı
Esmasin Hatice5855 bilgim yok benim gittiğim özel klinik yaptı ekstra ücret ödemedim sadece muayene ücreti verdim
Papatya-45 Hatice5855 ewet ben devlette yaptırdım polip vardı onu alırken çizikte attı ama diger turlu sadece çizik için yaparlar mı bilmiyom
Esmasin Hatice5855 inşallah bana şimdi femerada verdi yumurta takibindeyim adetin 3. Günündeydim yarın başlayacağım ilacada
AzraSareZeynep Merhaba, bu işlemi yaptırdıktan sonra normal yolla mı hamile kalınılması bekleniyor ? Benim de tanıdığım var bebek istiyor onun için merak ettim .
Esmasin AzraSareZeynep ben şuan ilaçla normal yolla deniyorum ama aşılama ve tüp bebektede uygulanıyormuş sanırım öyle gördüm
AzraSareZeynep Rabbim inşallah nasip eder bende internette baktım hep tüp bebek gördüm o yüzden sorayım dedim