Ftmaa0 Kesin sonuç mu veriyor fetal dna doktor tam sınırda dedi sıvı riskli işlem fetal dna yaptır dedi sınır da 245
Gizemnur1111 Ftmaa0 benim de 244 çıktı fetal dna verdik bakalım sonuçları bekliyoruz fetal dna nın doğruluk payının %99 olduğunu söyledi doktor ikili test tarama zaten doğruluk payı düşük
Ayse3434ay Ftmaa0 ıkılı testte sıkıntın çıkıyor yaşın büyükse eğer oran orantı yontemı aslında benım doktorum dırek Fetal yaptır uğraşma demıstı yaptırdım
Aslaninannesi_ Benim 1/88 çıktı yüksek riskti fetal dna yaptırdım temiz çıktı bu ikili test zaten tarama testi doğruluk payı çok yok
Aslaninannesi_ Ftmaa0 ultrasonda hiçbir bulgum yoktu doktor bence sağlıklı ama sana bırakıyorum demişti
Gizemnur1111 Ftmaa0 ultrasonda bi sorun görünmüyordu 2 doktora gittim 2 si de bana bıraktı içim rahat etmez doğurana kadar düşünüp dururum diye yaptırmaya karar verdim
Gizemnur1111 Ftmaa0 Eskişehir Osmangazi üni de 444 Tl ye yaptırdım diğer her yerde çok pahalı Eskişehir’de oturduğum için güzel denk geldi açıkçası paylaşırım tabi sizinle