Cglayamn Sahra1221 adetin biticek rahim filmi çekilirken sadece hani gebelik riski olmasın diye adetin bitip temizlenince çekmek istiyorlar hem de adet bittikten o hafta içinde işte çekilirse daha net oluyomus sanırım oyuzden bitince cektirebilirsin
qamze35 Sahra1221 Sahra1221 ben 3. Günü çekilmiştim randevu yoktu 2. Gün muayene oldum 3. Gün film çekildi 15 dk falan sürüyor zaten acı eşiğin yüksekse anestezisiz olabilirsin ama acıya dayanamam dersen anestezi öneririm
Cglayamn Sahra1221 ben adetliyken cekilmiyo temizken cekiliyor diye biliyorum öyle de çekildim ama sen doktoruna sor istersen
qamze35 Sahra1221 orasını bilmiyorum ben tüp bebek tedavisi gördüm doktorum adetliyken çekilmemi söylediği için 1 bucuk ay adet görmeyi bekledim hatta. Heryerde yapılmıyor bu işlem ben özelde yaptırdım 12 bin e
qamze35 Sahra1221 belki bana özel bi durum olabilir bu benim sıkıntılarımdan kaynaklı bir kaç işlem gördüğüm için hep adetliyken işlem gördğm ben ultrasonlarım bile adetliyken vajinal ultrasonla bakıldım aize en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir.