Suvinella Aygn tatlim bende 20 haftalik hamileyim dun asiri yavas bi sekilde yesilkoy florya arasi yurudum git gel bi 5 km yaptim tabi baya dinlendim arada 6 saat falan sürdü eve dönmem dondurma yedim jelibon yedim normalde tatliyla hic aram yok ama canim istiyo neyse bu kadar hareket edince oglum baya kipir kipirdi sende benim kadar olmasa da yuruyus yap kendini yorana kadar belki sende hissedersin :))
Suvinella Aygn benim fitiğım yok ama ilk yürüyüşe başladıgımda kalçam aşırı agrirdi karnima kramplar girerdi sonra üstüne gittim alıştım şimdi ağrım pek yok gerçi ben olsa da umursamam ne acılar çekiyorum gezerken aman oturup dinleneyim demiyorum yavaş yavas geziniyorun ama benimki delilik tabi herkes benim gibi yapamaz ben acılardan besleniyorum heralde ama mutluyum böyle Allah boyle yaratmış napim 😁
EsraakanY Aygn bu haftalarda düzenli olmasını bekleme zaten canım. Doktorum bana her gün düzenli olmayacak 27den sonra saatini bile kontrol edebilirsin dedi. Merak etme. Bebişin içerde alanı çok her an karnına değmez
Suvinella Aygn evde oturunca midem bulaniyor etrafta tanidik bi kayinvalidemler var ordada çok sigara içiliyor o yuzden bende esimin calistigi yere gidip orda takiliyorum normalde git gel yurumem arabayla giderim dün abarttim biraz☺
Krasivyy Aygn bizimkiler uykucu heralde bende 23+5 gece horon tepiyor sabah tık yok 😂 bide farkettim ki kızım beni kıskanıyor ne zaman bebek videosu izlesem ağlama sesine vuruyor 😂
Tubademir85 Aygn endişe etme çok normal bu durum, o hareket ediyor kımıl kımıl, yeri geniş o yüzden rahat hareket ediyor siz çok sert hareketlerini hıssedıyorsunuz sadece.. Rahat olun tadını çıkarın 😁
Destina21 Aygn bende de oldu aynı durum iki gün hissetmedim sağlık ocağında kalbini dinledik herşey yolunda .. tekrar yoğun hissetmeye başladım..28. Haftaya kadar normalmiş arada böyle olması .. tedirgin olduğunda sağlık ocağında kalp sesini dinleyebilirsin 😍
Destina21 Aygn yok bi iki haftaya sürekli hareketini hissedeceğin için için rahatlar merak etme gece gündüz sürekli tepikliyor 🤣