Emine071 Kızlar gece çok kaşıntım oldu oram da 🙈 uyuyamadım kalktım yeni çamaşır giydim yıkadım bıraz rahatladım şimdi de bıraz var acaba enfeksiyon mu bu durum da ne yapmak lazım bi de sürekli cişim geliyor gibiyim ama iki damla geliyor yanıyor
Migrenligebe Emine071 enfeksiyonda bahsettiginizgibi idrara cikma durumu yasadim. Bol limonlu su icip idrar sokturun. Ayrica kan tahlili verip enfeksiyon olup olmadigina baktirin mutlaka. Enfeksiyon hamilelikte riskli bir durum, belki ilac tedavisi gerekebilir
SevgibiR Emine071 enfeksiyon olabilir ya ben dün gece antibiyotik içtim onun için iyy sirkeli suyla yika bide kaşıntı için
Emine071 Migrenligebe doktora görünmek de Fayda mı var o kadar su içiyorum ki kendimde çok su içmek istiyorum bu aralar
Kbradmrdg Migrenligebe merhaba enfeksiyonun ne gibi zararları var benim doktorum benden hiç almıyor tahlil 🙄 sizlerde durum nedir
Emine071 Seda5892 o kadar su içiyorum ki kendimi durduramıyor su canım da çok işitiyor içmek tuvalete de çıkıyorum
Migrenligebe Emine071 tabii ki, bana doktorum sebamed intim verdi tekrarlamamasi icin. Aklinizda bulunsun siz dediktorunuza danisip kullanin
Migrenligebe Kbradmrdg doktor gerek ggormedikce almaz, saglik ocaginda yaptirin tahlillerinizi. Enfeksiyon dusuge veya erken doguma neden oluyormus. Cok dikkat etmek gerekiyor o yuzden
Smyyoky Kbradmrdg öyle bir şüpheniz varsa illa ki kendi doktorunuzun tahlil aldırmasını beklemeyin, ürolojiden randevu alıp idrar tahlili yaptırabilirsiniz.
Seda5892 Msalbyrk elma sirkesi canım evet su ile karıştırman lazım direkt sirkeyi sürersen feci bir yanma yapar
Smyyoky Enfeksiyon olabilir, idrar tahlili ve idrar kültürü testi yaptırmalısınız. Ve bol su çok önemli. Tuvalet ihtiyacınız gelir gelmez hemen gitmelisiniz, temiz tutmak da çok yararlı. İnşallah bir an önce geçer. Çok geçmiş olsun
Kbradmrdg Smyyoky yok çok şükür ama arada kontrol edilmesi lazım dediğiniz gibi ben bi sağlık ocağına gideyim teşekkürler☺️