Seda5892 Gizem34 ben hamile olmadan öncede sürekli enfeksiyon arttı Doktorum klozet kullanmamı yasakladı canım hatta hamile kaldıktan sonra hastanede yattım mecbur klozet kullanmak zorunda kalmıştım ve enfeksiyonum çıktı
Gizem34 SevgibiR İnşAllah bende o haftaları görürüm 13 sene oldu bebişimiz yok her dk her sn korku içindeyim 🥺canım
Yenianneyimmm Gizem34 bende de oldu doktor fitil yazdı kullandım işe yaramadı bende sirkeli suyu kullandım sürüp 15 dk bekletiyorsun birkaç gün kullan geçer inşallah bende de aynı durum vardı çok şükür geçti
Glcnhsyn Gizem34 şu bardağına 1 yemek kaşığı koy suyla karıştır sabah ve gece yatarken iç 3 5 güne kalmadan şikayetlerin azalıyor bendede enfeksiyon var yapyrm ertesi gün yanmam geçiyor düzenli yapıldı mi ve yanında 3 lt su ictinmi duzelirsn insalah
HaticeAlaahin Gizem34 hamileligimin basinda antibiyotik kullandim travazolla birlikte. Sonra tekrarladi fitil verdi 2 tane yine krem verdi. Sirke hic kullanmadim fikrim yok. Anlayacagin tamamen hicbisey gecirmedi sadece azaltiyor