buketozay Merhaba, detaylı ultrasonla sağ ve sol böbrekte 8 mm genişleme çıktı doktor takip edelim dedi. Bebeğim erkek bu durumu yaşayan var mı
Eymenkuzusu buketozay galiba bu erkek çocuklarında cikiyor benim oglumda da cikmisti çok şükür bir sikintisi yok 3 yasinda suanda gevenlerde yine bi anne paylasmisti sizinle ayni durumdaydi sonradan geçiyormus saglikli sihhatli kucaginiza alirsinz insallah
babyiscoming_ buketozay erkek bebeklerde idrar boşaltım sistemi daha farklı olduğu için erkek bebeklerde sıklıkla görülüyormuş durum ve doğuma kadar yada doğumdan sonra düzeliyormuş genelde
Mavi3475 buketozay Erkek bebeklerde oluyor canım benimde öyleydi 50 günlükken sünnet dedi doktor geçmesi için sünnet ettim 40 çıktıktan sonra geçti doğumdan sonra geçiyor eğer geçmezse sünnet ettir
buketozay Evet bende sizin söylediğiniz şeyleri duydum ama haftasına göre fazla geniş deyince tedirgin oldum biraz
buketozay Mavi3475 erken doğumdan vs de korktum açıkçası ama sanırım doğum sonrası sorun oluyor anladığım kadarıyla. Zaten erken sünnet düşünüyordum inşallah biraz olmaz ☺️🙏
minikkcivcivv buketozay canım hiç korkma benimde doktorum aynı şeyi söyledi bana erkek bebek bekliyoruz bizde, ilerleyen günlerde gittiğimde düzelmişti, erkek bebeklerde bu durum görülebiliyormuş zamanla düzelen birşeymiş canını sıkma yani