Esinnur63 Çok afedersiniz çok aşırı bir kabızlık var ve sürekli büyük tuvalete çıkma hissiyatı geliyo ne yapabilir veya benle aynı olan varmı 🥹
Anne2829 Esinnur63 nar yiyebilirsiniz hem bebeğe faydalı hemde kabızlığa çok iyi geliyor şuan mevsimide zaten..
Anne2829 Esinnur63 bende kabızlık çeken biriyim hamilelikten öncede ama nar ne zaman yesem iyi geliyor
Seymabalkara Esinnur63 beeen 😪 34+1im. Kayısı falan yedim içtim fayda etmiyor. Basur oluştu. Süt mısır yedim o çalıştırdı. Ama 2 hafta akla karayi seçtim lavaboda. Tuvaletini yapabilmek büyük nimet gerçekten 😅
Esinnur63 Seymabalkara aynen ya artık ne içsem yesem fayda etmiyo sinirlerim bozuluyo korluyorumda afedersiniz sıkınmaya ağlicak duruma geldim
Seymabalkara Esinnur63 ben çok ağladım acısından bu hafta. Çok kanama oldu. Pamuğa zeytin yağı yapıp koydum yumusasisin diye bir şekilde çare bulmaya çalışıyorum 😅😪 ıkınmak ayrı bir dert erken doğum riskim var. Bebek taş gibi oluyor karnımda.
Esinnur63 Seymabalkara çok geçmiş olsun benim bebek içerde taş gibi olmuş hareketleri azalmış cumartesi doktora gidicem bi çaresi vardır mutlaka