Kızlar ben 35. Haftaya giricem bugün kontrol vardıben baştan beri hep ayda bir gittim bugün ilk nst girdim gayet iyi çıktı bebek kafası aşağıda ama doğum kanalına girmemiş daha ben eşim doktorumuz bu zamandan sonra haftada bir yada iki hafta da bir çağırır diye düşünmüştük ama Ocak 2si 3ü gibi görüşelim dedi bizde dedik hani az kaldı daha erken gelmemiz gerekmez mi gibisine siz bilirsin gelmek isterseniz tabi gelin ama şu anlık sıkıntı yok dedi kendini takip et kanama lekelenme aşırı adet sancısı hani girip çıkan ağrılar su gelmesi o zaman gel zaten hastane 24 saat çalışma halinde özele gidiyorum bunun yanı sıra doğum şeklimi sordu normal istiyorum dedim oda normali engelleyen bi durum yok gayet iyi dedi sizce normal mi bu bi düşünüyorum 1 ay geç değil mi sonra diyorum bi terslik yoksa ters bi durum sık gitmeye de gerek yok sonuç da olması gerekeni söyledi doktor bir bildiği vardır doktorumu seviyorum ilgisi alakası en baştan beri çok memnunum ama kafama sokuyorlar yok hafta da bir git yok niye öyle deli mi bu doktor falan diye olması gerekenleri söyledi doktor bende normal doğum istiyorum deyince sanırım tekrar bi kaç hafta sonra değil de ocak2 gibi gel dedi doğum zaten 9 Ocak görünüyor birde bebek 34+5 2770 gr sizler ne sıklıkla gidiyorsunuz doktora