SalihaHakanetin nurssmom yaaa evet çok pahalılar sizin innovita markamıydı gecen ay hakkımızda hayırlı rabbim aratmasın isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah 🙏
nurssmom SalihaHakanetin evet bu ay yine aynısını kullanıyorum daha koyu bu ay geçen aydan yumurtlamadım mı geçen ay bilmiyorum ama bi tık soğudum açıkçası innovitadan
nurssmom SalihaHakanetin banada öyle geldi geçen aydan çok daha fazla koyulaşma oldu şükür inşallah yarın öbürgün pik olur
SalihaHakanetin nurssmom yaa hep kafa karıştırıyor bu testler eskiler testmi biliyordu diyorum bazen bizim nesil çok sabırsızız galiba🤭 inşallah bu ay olmuştur içini ferah tut 🌸😍☺️
Yarenasel SalihaHakanetin canım ben innovitayi çok memnun kalmamistim babyfast güzel gösteriyor bence hem takipte yapardinuz ordan alirsaniz çünkü çok pahalilar bari değsin aldigimza
SalihaHakanetin Yarenasel bu markayı denemedin bilmiyorum bu ay tutmassa innovita alacaktım bunumu denesem acaba 🤔
Yarenasel SalihaHakanetin bir dolu bir boş öneriliyor canım zaten spremlerde sorun yoksa hızında ben her gün deniyorum inşallah bu ay tutar
SalihaHakanetin Yarenasel inşallah tutar cnm evet gün aşırı en sağlıklısı deniliyor Rabbim nasip etsin inşallah hepimize 🤲☺️
Yarenasel SalihaHakanetin bence eskiden stres yoktu hormon yoktu insanlar çocuk yapmak için strese gitmiyorlar di çünkü 7 8 çocuk yapiyirdu eskiden şimdi kimse cesarey bile edemiyir
Yarenasel SalihaHakanetin valla ilk kizimada bu markayla hamile kaldım inşallah bu seferde tutar canim
Yarenasel @“SalihaHakanetin”#p34902 senin de tutar inşallah canım Allahim isteyen herkese nasip etsin