ikibebeliannis Kızlar bugün 33 haftalık oldum Allah izin verirse bu haftasonu tüm evi baştan aşagı boyayacagız haftaya da tüm evin temizliğini yapıp sonrasında hep günlük temizlik yapmak istiyorum Erken mi sizce
KurabiyeninAnnesi123 ikibebeliannis ağırlaşmadan yap 29 da da yapa bilirmişsin hatta ev de boyanicak ağırlaştkça yapilmiyor ev taşıdm bir kısmni yerleştirdim geç kaldm eve gidemiyorm smdi düzeltmeye dogumdan sonraya kaldi persembe doguruyorm cok ani taşınmam oldu sehirden sehire son haftalarda yaptm bnu
ShutUp ikibebeliannis bence değil ben 28 haftalık hamileyim bitirdim sayılır temizliğimi çünkü kendime güvenemiyorum bir de kimseye de muhtaç olmak istemiyorum o yüzden dipli yaptım bitirdim günlük yahut haftalık normal temizliğimi yapıcam artık. Doğuma yakında börek ve sarma yapıcam buzluğa atıcam o kadar. Bence yavaştan başlamanız lazım ağırlaşma ihtimaline karşı
aslaninannesi7 ikibebeliannis biz 31 haftalık olduk valla geçen hafta yaptık bitirdim temizlik işini geçe kalmamak lazım.
ikibebeliannis KurabiyeninAnnesi123 Allah kolaylık versin birde iki çocuk var bende 😇elli temizleyeyim arkamı dönünce aynı ama önemli olan dip köşe o zaman ev boyansın da bi temelli yapayım
KurabiyeninAnnesi123 ikibebeliannis aynen kuzum geciktirme boya da varsa son zamanlar hic yapilmiyor iki adimla nefes nefeseyim haraketlerim iyice kısıtlandı 38+2 hic birsey yapilmiyr ona göre ayaarla kendini
ikibebeliannis ShutUp Allah izim verirse boyam yapılsın da en hızlısından yapayım bitireyim evim 2+1 zaten çabuk biter💕maalesef ailem uzakta kayınvalidem çalışıyor o yüzden istesem de kimseye muhtaç olamıyorum soran da yok zaten ihtiyaç var mı diye 🤷🏻♀️
ShutUp ikibebeliannis Rabbim yardım ediyor bir şekilde halledersiniz inşallah. Kendinizi yormadan yavaş yavaş yapın. Kolay gelsin rabbim kolaylaştırsın 🌸