PnRTurK53 Gulu23 ya kızıyor gibi algılamayın sakın ama allaha inancı olan bir insan herşeyin allahtan geldiğini idrak eder ve öyle yaşar herşeyin allahtan olduğuna iman eder örgüden değil .. kordon dolanacaksa da allahtan bebek yaşayacaksada allah korusun kötü birşey olacaksada nasıl anlatayım bilmiyorum ki .. uzak tutun böyle insanları kendinizden size iyi şeyler aşılayacak insanlara ihtiyacınız var unutmayın örgünüzüde örün tövbe tövbe 😅
yusufesmaaa Bnde hamileyken ordum her konturole gittigimde hic demedi doktor boyle seylere inanmayin batil inanc bn annemde cok ormus sen orgu ormek istiyorsan or bence herkezin dedigine de inan ma seni korkutmak icin soylemisler
Anneadayi Gulu23 o zaman benimkinin başına defalarca dolandı 😥😥 öyle şey olur mu canım bu kadar batıl inanç olmaz ki daha neler 🤣🤣🤣
Elanaz Gulu23 Bir tane insanlığa hayırlı batıl inanç duyayım şurada nolur! Birisi de desin ki elma yersen bebeğin al yanaklı olur, çok kitap okursan bebek alim olur. Yok ama hepsi ürkütücü, korku filmi gibi.
Savciergoc Gulu23 inanmıyorum artık şu insanların bu denli bizi korkutmalarına okurken güldüm resmen böyle bişey olabilir mi ya 😲
Elcnerdgn Bunu da mı duyacaktı bu kulaklar🙈🙈 Canım bunlar hurafe işleri inanma böyle seylere bi kere mantıklı bi açıklaması bile Yok
Bisaniye Gulu23 ahaha istemsiz kahkaha attım. Lütfen inanmayın böyle şeylere kafanıza takmayın :D örgü örmek siniri stresi alır rahatlatır hem sizi hem bebeği ne güzel
Mami Gulu23 ben daha 2 aylikken örmüştüm bebegimin suan 9 cu aya girdimve bogazinda iki defa kordon dolanmiş ama bana hurafe gibi geldi 😑
Gamzeli Gulu23 sende bu saçma sapan şeyi ciddiye aldın ve buraya yazdın öylemi yazıkkk valla ne diyim
Elcnerdgn Sacımı sarıya boyarsam çocuğum kızıl mı olur🤷♀️🙈 hayvanlara bakma benzer 😛 sakız ciğneme çocuk sidikli olur 🤭 balık cok yersen bebek cok sümüklü olur 🤯🤯 gibi gibi... 😂😂😂😂😂 gülüp geciyorum