ozgeege Kızlar 9 + 3üm boğazım şişti zor yutkunuyorum burnum da tıkandı doktorumu aradım henüz dönmedi bi önerisi olan var mı malum ilaç kullanamıyoruz ne iyi gelir yardımcı olabilir misiniz 😣
Gamzeciks ozgeege benimde çok oluyor burun tıkanıklığı için coldmix alabilirsin yastığına ve yakana damla. Bir de pastil alabilirsin zencefilli olanından doktor bi zararı yok ama abartma demişti. İnşallah geçer canım geçmiş olsun
Burcak61 ozgeege ben acillik oldum gripten yine de bişe yapmadılar sadece meyve ye dedi 6 gündür hastayım tuz garagarası yap meyve ye
ozgeege Gamzeciks Çok teşekkür ederim canım benim sağ olasın inşallah geçer o kadar dikkat ettim olmayayım dedim ama maalesef oldu işte
ozgeege Burcak61 tuz gargarası iyi geliyordu normalde ama bazen boğazıma kaçıyordu midem bulanıyodu yine öyle olursa diye çekindim en olmadı onu yapıcam yine çünkü rahatlatıyordu
Burcak61 ozgeege ben o kadar çok tıkandımki şiringayla burnuma bile sıkıyorum bide sopan sarımsak ye onlarda antibiyotik niyetine geçiyo
mrsdoruk ozgeege rica ederim canım bir de ıhlamur yap elma ayva kabuguda at ballı iç bogazın yumuşasın çok iyi geliyor
Nisa43 Bende ilik suyun icine limon bal atip ictim sirkeyle gargata yaptim sukur bugun jiraz topladım 11+4 deyim geçmiş olsun cnm
mrsdoruk ozgeege rica ederim canm ne demek gebelikte her şey kısıtlı oluyo ne yazık kibende 2 hafta çok kötü hasta olmuştum :((
ozgeege mrsdoruk geçmiş olsun canım maalesef yaaa özellikle burun tıkanıklığı mahvetti beni sinüsler doldu baş ağrısı da yapıyo:(