Sansan Semaen evet onun için bekledik her hangi bir sağlık sorunum yoktu bebek tamamen doğum için hazırdı
Sansan Dilamser doktorum sezeryana karşı özellikle onu tercih ettik normal doğum taraftarı en son 41 kadar bekliyorum ben dedi hiç açılma yok bende
Sansan Tugceelanaz normalde iki cm açılma istiyormuş onun için bana bir cm bile olsa suni sancı vericem dedi hiç bir şekilde ilerleme yok
Tugceelanaz Sansan Evde egersiz yap yürüyüş yap cumaya kadar yine zamanın var inşallah ilerleme olur Sezeryan veya normal bazi şeyleri zorlamamak gerekiyor hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun 🥰
Semaen Sansan 41+1 de hic acıklıgım olmadıgı halde fitil ile bebegimi beş saat kadar bir zaman diliminde kucagıma almış biri olarak söylüyorum biraz daha bekleyebilirsin
Sansan Tugceelanaz yapıyorum egzersizleri önerdiği çaylar var onları devamlı içiyorum evim merdivenli sürekli in çık yapıyorum artık hayırlısı neyse o olsun sağlıklı şekilde gelsin
Sansan Semaen geceden beri kahverengi kan akıntısı var sancım çok hastaneye geldik inşAllah normal olarak ilerler
Sehrban Semaen doktorum bana da fitil vereceğini söyledı 40+2 de nasıl bir sürec acaba cok zor mu ilk bebeğim endişeliyim bilgi verebilir misiniz
rozamomy Sansan inşAllah acilman olur da sağlıkla alırsın bebisini kucağına, bizi de haberdar et gelişmelerden