GezenTavuk_2 Kızlar bugün genetik test verdim kromozom analizi ve kan pıhtılaşmasına bakacaklar kan aldılar kromozom analizi 3 ayda kan pıhtılaşması 1 5 ayda çıkıyormuş var mı bugün verenler çok heyecanlı ve bir o kadar da duygusal boşluktayım🥺
sngl3875 GezenTavuk_2 bende eşimle birlikte vermiştik genetik test. Çocuğumu doğum yapmıştım ve down sendromlu olduğunu öğrendik doğumda bu arada yaşım 26 idi 🥰 kilolu biride değildim böyle şeyler tamamen bahane bana göre. Sonrasında genetik test önerdi doktor bizimki de 2 ayı geçmişti çıktığında ve temiz çıkmıştı şükür . Hayırlı haberler alırsınız inşallah 🤲🏻🌸
Baharca_04 GezenTavuk_2 bnde verdim kan pıhtılaşma testi 2 ayda çıktı diğeri labaratuvardan kaynaklı 4 ay beklemek zorunda kaldık pıhtılaşma vardı sulandırıcı verdiler kromozom çok şükür temiz çıktı birde iki düşük yaptığım için iki ay boyunca hormon iğnesi kullandım içini ferah tut inşallah bişi cikmaz
GezenTavuk_2 Baharca_04 bende iki düşük bir sağlam doğum yaptım bana da verirler mi acaba hormon iğnesi vs
Baharca_04 GezenTavuk_2 yani bana tedbir amaçlı verdiğini söyledi doktor kanama falan da hiç görmeyince bıraktım bebisin durumuda iyiydi ayına göre gidiodu diye bıraktım biraz can yakıyor o iğneler ama değer gerçekten doktor vermezse bile sor o iğneyi progestan ignesi vericek misiniz die
GezenTavuk_2 Baharca_04 sonuçlar çıksa ona göre hareket etmeyi düşünüyoruz hani pıhtılaşma olsun yada olmasın tedbir amaçlı bazı şeyleri kullanmayı düşünüyorum yani bütün tuşlara basmak gibi
GezenTavuk_2 busrax_ sağol Allah razı olsun kuzum. Benden 2 tüp eşimden 1 tüp aldılar kan pıhtılaşması ve kromozom analizine bakacaklarmış yarın tam 1 ay olacak test yaptıralı sonuçlar biraz geç çıkıyor .