Arkadaşlar merhaba. 35 yaşındayım. Yaklaşık 4,5 sene önce ilk çocuğumu doğurdum. Kendiliğinden oldu. Bir sene öncede ikinci çocuğa hamile kaldım fakat sağlıksızdı gelişim geriliği vardı, doktorum gebeliği sonlandırdı. Şimdi tekrar çocuk düşündüğüm için doktoruma gittim. Doktorum bir kaç hormon testi istedi ve test sonuçlarına göre yumurta tembelliğimin olduğunu söyledi. Aynı zamanda polikistik over olduğumuda söyledi. Fakat ben adetimi her ay düzenli bir şekilde oluyorum. Doktorum clomen verdi. 5 gün kullan gel dedi. Bende bugün ilacı kullandıktan sonra doktoruma gittim, alttan muayene etti. Yumurtalarımın istenilen büyüklüğe gelmediğini, ilacın 7 gün etkisinin olduğunu söyledi. Perşembe günü tekrar kontrole gidicem. Ayrıca rahim duvarımın ince olduğunu söyledi. Perşembe kontrole gittiğimde clomen etki yapmazsa başka bir ilaç vereceğini ve iğne vereceğini söyledi. Aranızda bu şekilde olupta gebe kalan oldu mu? Süreç nasıl ilerliyor, lütfen yazar mısınız stres yaptım çünkü . Birde son zamanlarda kilo aldım, bununda etkisi olmuş olabilir mi?