Gokcy Kızlar 12hafta 2 günlük hamileyim bugün doktora kasıklarımda ara sıra ağrı oluyor dediğimde bebek eşi aşağıda ama daha sonra bebek büyüdükçe çıkar yukarı dedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı
obli Gokcy bana da 15.haftamda söylendi. Cinsel ilişki kesinlikle yasak, bol su için ve kendinizi yormayın. Ben genelde yatıyorum. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var umarım çıkmış olur.
newmommmyy2 Gokcy merhaba aynı haftalarda banada söyledi doktorum bu haftalarda böyle olabilir normal zamanla çıkar dedi ilişki yasaklamadı sadece dikkatli olmamızı önerdi 17.haftamda kontrole gittiğimde çıkmıştı yukarıya sizde telaş etmeyin çıkar çok yüksek ihtimalle
meryemorhan Gokcy evet benim de 12. Haftada olmuştu. Hatta ufak da kanama oldu. İlaç başladım ve geçti. Telaş etme.
Gokcy obli evet bana da cinsel ilişki yasak dedi ama zamanla çıkar korkulacak bir şey yok dedi. Birde 12 haftada cinsiyet konusunda çok net konuştu sizde var mı böyle bir durum 12.haftadan sonra değişmez yanılmam dedi
obli Gokcy benim doktorum da çıkacağını düşünüyor umarım çıkar. Cinsiyeti biz fetal dna ile öğrenmiştik o nedenle bir şey diyemem ama 12.hafta ultrasonda yanılma olabiliyor bilemedim alışveriş için bekleyin bence 😊