ecoz Srp53 prebiyotik hap veya duphalac tarzı ilaçlar kullandınız mı? Onlar biraz daha yardımcı oluyor kabızlık için. Demir hapları normalde de kabızlık yapıyor ama hamilelikle birlikte bağırsakların pozisyonu da değiştiği için etkisini daha çok hissediyoruz.
Srp53 ecoz duphalac kullanıyorum evet demir ilacını almadığım günler sıkıntı olmuyor. Her gün çıkıyorum ne zaman almaya başlasam ağlıyorum nerdeyse. Duphalac da işe yarıyor evet ama günün geri kalanı şişkinine karın ve gaz sancısı ile geçiyor resmen.
ecoz Srp53 çok geçmiş olsun zor bir durum gerçekten ama geçici olduğunu düşünün en azından. Bol sıvı tüketin. Bir de kuru erik iyi gelir ama lokman hekim tavsiyeciliğinden korkarım ben, doktorunuza danışın siz yine de bitkisel şeyler için.
buketozay Srp53 bende gyno ferno sanol kullanıyorum gece yatarken içiyorum hiçbir etkisi olmuyor aksine ben çoğu zaman ishal oluyorum
Srp53 buketozay bazısına böyle yapıyor benim kuzenim de hepsinde kabızlık yaşamış bunda ishal olmuş 🤷♀️
Baby_B Srp53 ilk basta biraz oldum 3 gun cikmadigim oluyordu ama beslenmemle toparlayabildim Suan her gun 1 kere cikiyorum cok sukur kabizligim yok 6.aydayim 3 aydir kullaniyorum🌸🥰
Hayalimilay Srp53 Damar yolundan almayı mı denesenşz acaba?Değerler yükselmeyince genelde doktorlar bunu öneriyor.
Srp53 Hayalimilay en son onu söyledi zaten doktor. Ama onun da alerjik reasksiyonları falan varmış burda öyle konuşuluyor korkutmadı değil.
Baby_B Srp53 ictiginiz saat etkiliyor kabizligi onu duymustum Ac karna sabah icin,kahvalti icin 1 saat bekleyin mumkunse ben öyle yapiyorum
DNAT Srp53 Gebelikten önce 3 doz damardan ferinject isimli ilacı almıştım depolarımı doldurmak için. İlacı yapmadan önce alerji önleyici ilaç yapıyorlar boş serum ile böylelikle alerji riskini ortadan kaldırıyorlar ♥️
Hayalimilay Srp53 Ama kullanmamanız yada düşük dozda kullanmanız depolarınızı iyice boşaltacak ve bebeğinizin en fazla ihtiyaç duyduğu şey demir.Ben oroferon kullanıyorum ve ileri derece hemoroidim var.Ama ne olursa olsun doktor bu ilaçları kullandırıyor.Marka değişse de içerik aynı çoğunda.Kendinizi psikolojik olarak şartlamışsınız siz.
Srp53 Baby_B öyle mi etkilediğini duymamıştım. Doktor bana hep yemekten sonra tok karna al deyince öyle yaptım.
Srp53 DNAT ay öyle konuşulmuş ki ilaçtan çok tehlikeli vs benim de çevremde alan var hiçbirine bir şey olmadı ama insan korkuyor yine bugün dedim doktora o çok düşük olduğunda veriliyor dedi
Eylul41 DNAT merhabalar bu serumi ozel hastanede mi devlet hastnesindemi yaptiridniz acaba bende yapacagim ama doktorumum muayanesi var cok fazla fiyat cikiyor
Deryadurmaz Srp53 Ya aynı sıkıntı bende de var karnıma sancı giriyo dediğiniz gibi tuvaletten çıkamıyorum afedersiniz ishal oluyorum
Srp53 Mervemth kapsül arttırdı mı değerlerinizi hiç baktırdınız mı ? Ben de stik olanını kullanıyordum sideferin.
Srp53 Hayalimilay evet diyorum ya devletin verdikleri artık rüyama giriyor ertesi gün ilaç saati gelince ter atıyorum. Şu an çok düşük değil dedi doktor bebeğin gelişiminde de bir problem yok ben doğum esnasında yaşanacaklardan korkuyorum.