cansu_dgn Kızlar bu ay ovülasyon testlerim hep koyu çıkıyor neden olabilir ya vitaminler kullanıyorum o etkiler mi acaba? Yumurtlama oldu mu olmadı mı anlayamıyorum
Esraaa_06 Bir kaç gün haricinde hepsi koyu gerçekten 😅 sen en iyisi gün aşırı gir hep değerlendir 😅😍 ay inşallah Rabbim nasip eder kucağını boş bırakmasın kimsenin allahım
cansu_dgn Esraaa_06 sık sık değerlendiriyorum canım amin inşallah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın allahım çok üzülüyorum bu ay vitaminlere başladım hep böyle koyu çıkıyor yumurtlama oldu mu olmadı mı anlayamadım bir türlü 😊❤️
Esraaa_06 cansu_dgn ay ben de bilemedim ilk kez böyle bir tablo ile karşı karşıyayım bugüne kadar olmayıp vitamin kullandığın an sürekli böyle ise demek ki etkiliyormuş o da
anneeolmkkk cansu_dgn canım hamile olma ihtimalin var mı kaç gün var regline? Birkaç kişide okumuştum üst üste ovülasyon testi koyu çıkıp hamile olduklarını öğrenmişlerdi
cansu_dgn anneeolmkkk canım ilk yaptığım testi adetim bittikten hemen sonra yaptım yani o bile koyu :( adet biter bitmez hamile kalmam mümkün değil ki