Zeyn2203 Kızlar iki günde bir kan verdim üç kere 76 161 524 sırayla sonuçlar bu şekilde bugün hastaneye gittim kese görünmedi zaten tekrar kan istedi verdim değerlerin şuanda 2000 olması gerekiyor dedi böyle bir durum yaşayan varmı
Mizgin2020 Zeyn2203 bence değeriniz gayet güzel artmış korkmayın streste yapmayın daha da yükselir allahin izniyle hayırlı olsun bu arada
Elif__oztrk Zeyn2203 gayet iyi artıyor 5 haftalıkken kese görünür ,7-8 haftalıkkende kalp atışı duyulur kan vermeye devam et
bravo61 yok canım ya 2 günde bir değer artışı iki katı olsa yeter artışında iyi gibi erken daha normak görmemen bende beta 10 bindeken zar zor gördü dr
Zeyn2203 bravo61 ben zaten kesenin görünmeyecegini biliyordum ama beta 2000lerde olması gerekiyordu normalde kan verdim yarın yine gidicem inşallah herşey yolunda 🥺
Zeyn2203 Mizgin2020 inşallah ya Allah razı olsun beş ay önce kimyasal gebelik geçirdim ondan dolayı çok korkuyorum iki saate kan sonuçları çıkıcak bakalım 🙏🏻
bravo61 Zeyn2203 yok ya 100lü değerlerden nasıl iki günde 2000 bin olsun 😅 ikiz üçüz belki anca artar
bravo61 Zeyn2203 aynen canım sen dert etme artışın güzel maşallah sağlıkla görürsün 1 haftaya kadar inşallah
KumpirsMom Zeyn2203 çok araştırdım benimde beta değerlerim nette yazanlardan biraz farklı çıkıyordu ama sonra öğrendim. Beta nın düzenli artması yeterli ne kadar olduğu değil korkma bence dua et sadece biz garanti olsun diye 6+3 te gittik doktara hem kese hem kalp atışı vardı şuan 7+3 üz inşallah sanada görmek nasip olur en kısa sürede ♥️
Zeyn2203 KumpirsMom inşallah sağlıkla kucağıniza almak nasip olur 🌼kan verdim bakalım iki hafta sonra tekrar giderim inşallah o zaman görürum
Aslaninannesi_ Betan gayet iyi ama bu değerde kese saten görülmez tekrar kan vermene gerek yok bir hafta bekle git görürsün keseyi
Zeyn2203 Aslaninannesi_ keşke baştan öyle yapsaydım bir hafta daha bekleseydim gitmek için durduk yere canım sıkıldı
Aslaninannesi_ Zeyn2203 canım benim değerim 400 küsürdü doktor direk görülmez ama bakalım dedi baktı görmedi folik asit verdi 1 hafta sonra gel dedi gittim görüldü yani canını sıkma