danla2711 Kızlar özeldeki doktorum %80 erkek dedi ama içimde halâ kız hissi var yarın devlet hastanesine gideceğim ama öncesinde siz bir bakın bakim😂
Prensess33 danla2711 Allah gönlümüze göre versin inşallah yarın sonuç belli olunca haber et ☺️ bide doktor yüzde seksen ihtimal vermiş bencede erkektir 🤭😁😁
Bal1bal danla2711 url=https://hizliresim.com/mpe4gn0][/url] Benim bebişinde cinsiyetini tahmin edermisiniz :)) 11+5 haftalık
danla2711 danla2711 yeni ultrason geldi 😂bu doktorda erkek olabilir ama kordonda olabilir dedi 🤦♀️bir netleşsin yaa
aylisinannesi GirlandBoy_Mom Meraba saglıkla gelsin erkeginiz 😚  Bizimkinide tahmin edermiainiz
danla2711 GirlandBoy_Mom 🥹ay ama kendimide suçlu hissediyorum ya bebeğimi böyle düşünerek üzüyorsam diye
danla2711 Prensess33 vallahi bi netleşse tamamen kabul edeceğim😂🥹suçluluk duyuyorum şuan kesin erkekse ben böyle kız düşünüyorum ya üzülüyordur diye
GirlandBoy_Mom danla2711 yok canım yani insanlık hali tabiki insanın içinden gönlünden bişeyler geçiyor ben mesela oğlum olsun çok istiyorum nasibimizde ne varsa o analık işte böyle bişey🥹