Nare_96 Anonim2828 Bursa şehir hastanesinde CVS ve genetik bölümünde eşimle ikimizin kanını da aldılar iki test sonucu bekliyoruz yani
Skl78 Nare_96 hayırlı haberlerinizi bekliyorum endişelenmekte haklısınız ama iyi gelecek inş sonuçlar iyi düşünelim iyi şeyler olsun 🤲🏻
Nare_96 Skl78 Çok teşekkür ederim İnşallah iyi gelir sonuçlar bu sabah sağlık ocağına gittim kalp atışlarını duymak için cihazları çok eskiydi nabız var kalp atışlarını gördük ama dinletemiyorlardı ultrason görüntüsü de veremiyorlar.Ama bebişim yine çok hareketliydi ♥️13+4 haftalık
Nare_96 Cvs yaptıranlar ilk sonuç kaç günde çıktı yazar mısınız lütfen bizim bugün 8gün oldu hala haber yok ilk sonuçlar 2-3günde çıkar diye söylemiştiler bir sorun olabilir mi o yüzden son sonuçları mı bekliyorlar acaba
Nare_96 nisaakb Merhaba arkadaşlar CVS ilk sonuçlarımız çıktı çok şükür herşey yolunda genetik olarak down sendromu,trizomi 13,18,21 çıkmadı hiçbir sorun yok şuan 🙏🏻♥️🌸
nisaakb Nare_96 çok şükür canım çok sevindim 😍😍 o belirtiler de 18-20 haftada geçer insallah gecmese de bi önemi kalmıyor. Kaç hafta oldun şimdi
Skl78 Nare_96 çok şükür çok sevindim darısı diğer çıkacak sonuçlara inşallah . Bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu ? İlk test sonuçlarıyla birlikte söylüyorlardı 🌸
Nare_96 nisaakb Çok teşekkür ederim o günlerde mesajlarınız sanki yanan içime su serpmişti🙏🏻🌸 14+1 şuan Ama diyorlar ki kız çocuklarda sıkıntı oluyor erkek çocuklar atlatabiliyor bu sorunları ne kadar doğru acaba
Youngmom8 Anonim2828 İnşallah yanlış bakmışlardır yada ilerki haftalarda düzelir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın seni üzüp telaşlandırmak istemiyorum ama ilk gebeliğilim kistik higroma yüzünden sonlandırıldı
Nare_96 Youngmom8 Üzüldüm sizin adınıza.. Gebeliğim sonlandırıldı dediniz test sonuçları kötü mü geldi? Bütün test sonuçları çıktıktan,bütün tetkikler yapıldıktan sonra doktorlar mı karar verdi buna yoksa kendi kendine mi kalbi durdu
Skl78 nisaakb evet 15 gün kaldı gözüküyor tabi öncesi sonrası olabilir bekliyorum artık ☺️ sırt ağrılarım oluyor hareketlerim kısıtlı sabırla bekliyorum 🌸 siz nasılsınız kaçıncı haftadasınız ?
Nare_96 Skl78 nisaakb Merhaba arkadaşlar bu sabah özel doktoruma muayene oldum.Kistik higroma ve ödem geçmiş ama ense kalınlığı hala devam ediyor sanırım kistik higroma küçük kalmış bu yüzden ense kalınlığı 1.1cm dedi yani çok fazla hala.Bu tür gebeliklerde genelde böyle haraketli olmaz dedi bu bebek çok haraketli 15gün sonra tekrar gideceğim ultrason görüntüsünü kendisinde sakladı karşılaştırmak için.İnşallah toparlar bebeğim 🙏🏻😞
Nare_96 Skl78 Çok teşekkür ederim İnşallah bu durumda olan bütün anneler güzel haberler alırlar bebişlerimizi sağlıkla doğururuz🙏🏻♥️ İlk bu tanı konulduğu gün 12haftalıkken gittiğim 4 doktordan biri kız demiştiler cinsiyetini sevinememiştik bile bu hastalık yüzünden.O günden sonra cinsiyetle ilgili hiçbir şey söylemediler