Girne12 Gecen hafta doktora gittik tetenoz asısı olmam lazımmış.bu arada özel hastaneye gıdıyorum doktor asımı Sağlık ocağında olmamı ıstedı ben anlayamadım o an da soramadım neden boyle ıstedı sonucta hastanedede olabılırım. Benım gıbı olan yada aşısını saglık ocağında olan varmı fıkır lütfen
MerveAvc Girne12 bu aşılar hastanelerde bulunmuyor sağlık ocaklarında daima var o yüzden diye biliyorum. kaçıncı haftadasınız ben de cuma günü yaptıracağım
Dnzcngz Girne12 Canım bende özel hastaneye gidiyorum ama şeker yüklememei de 2 doz tetanoz aşımı da sağlık ocağında oldum. Zaten sağlık ocağının da senin hamileliğini takip etmesi gerekiyor. Yasal prosedür böyle.
Yalinn8 Girne12 evet herseyim ozelde yapiliyor igne icin saglik ocagina yonlendirdiler zaten hamilelikle ilgili kayit acmalari gerekiyormus saglik ocaginin, sistem oyleymis, 2 aşımı da orda yaptirdimm
Diamonds Girne12 sağlık ocağından takip ediyorlar aşıları o yüzde. Bende sağlık ocağında yaptırdım iki kez geri kalanlarını doğumdan sonra devam ediceZ
Duygudamla Ben yaptırdım Sağlık ocağı yapıyor aile hekimi ne gittim onlarda belli oluyor günü onlar vermişti özel yapmaz bence de 17+4 üm 3 gün oldu yaptıralı
zynp1512 Duygudamla erken değilmi genelde 20 haftada olsun diyor lar burda da sormuştum herkes öyle dedi beni çağırdılar ama gitmicem sorun oldumu sizde canım
Girne12 Dnzcngz canım benım saşırdıgım hastane yapar dıye bılıyodum ondan sasırdım sanırım herkes sağlık ocağında yaptırmıs
Duygudamla zynp1512 hamile kaldığımda bana kağıda yazıp vermişlerdi aramışlardı önceden üç tarih verdiler ilk gidişim bu aşı için Ama belli tarihi var demek ki çünkü aylsr öncesinden tarihe göre ayarladıklarına göre .yanımda bi arkadasım var hamile oda 18 haftalıktı sanırım günü geldıgınde
Hamile41 zynp1512 bnde haftaya vurulcam cagirdilar 17 haftalik olmus olacam kacinci hafta da vuruluyormus ki
zynp1512 Hamile41 burda sormuştum 20 haftada ilk doz sonra ikincisi dedilr genel olarak ama erken olanda varmış bebeği hissedince oluyormuş heralde
Devran Bende özele gidiyorum ama tetenoz ve bebeğin aşılarını özel yapmıyo sağlık ocağı yapıyo benim iğneye fobim var 2 dozuda yaptırdım ve ben sağlık ocağında troit takibim 2 haftada 1 ayriyetten özele troit takibi yaptırıyorum yani bende isterdim her şeyim özelde olsun bitsin ama mecburi durum
Hamile41 zynp1512 ben daha bebegimi hic hissetmedim doktor yağli gobegin yok zayifsin hissetmen lazim aslinda dedi ultrasyonda da hareketli aslinda ama blmiom hissetmiom