Ftmnnr Sum16 iyi de o zaman sağlıklı olanlar da gitmesin zaten sağlıklı zamanı gelince doğacak niye gidiyoruz gitmeyelim o zaman oturup zamanını bekleyelim
Ftmnnr Aysolin benim doktorum zaten fetal DNA yi bana önermedi bile sadece üstten anlattı yaptırmak isterseniz bunlar laboratuvarlar dedi bunlara gidebilirsiniz dedi fiyat araştırın muhakkak dedi ikili tarama testi istedi o da ultrasonda burnunu görmemişti bunun kemiği yoktu iki tarafa testinde de çok şükür bir sıkıntı olmayınca fetal’den yani üstünde durmadı bile pek de önermedi yani hani önerdi diyemem
Ftmnnr Morsalkim yani benim doktorum da öyle söyledi sadece ikili tarama testi istedi o da zaten ultrasonda burun kemiğini görmediği içindi galiba onda da bir sorun çıkmadı sadece dedi ki hiçbiri zaten doğru şey vermiyor sonucu amniyosentez’de şu anlık Ben öğrenmiyorum dedi o zaman erkendi her şey senin kararın dedi yaptırıp yaptırmamak senin elinde dedi yaptırırsam bak bunlar laboratuvarlar bunlardan bilgi aldırdı muhakkak fiyat araştırır dedi bazıları pahalı olabiliyor dedi yaptırmazsan da dedi senin kararın dedi
Ftmnnr Helen1 ha şöyle bir şey de var aşağıda biri yazmış oradan görünce aklıma geldi eğer ki fetal dna’da risk çıksaydı bu sefer seni normal değil de hani normal kadın doğum uzmanları değil de perinatoloji uzmanı takipli olman gerek diye biliyorum ama buna da uslubunca söyleyebilirdi
Helen1 Ftmnnr tarama testinde herşey yolunda diyor fetal dna yı ısrar ederkende büyük ihtimal bi sorun çıkmayacak diyen de kendisi ufacık sorun bulsa tamam yaptırırım ama hrrşey yolunda diyor
Ftmnnr Helen1 ay o gerctekn muhtemelen firmadan pazar alıyor o yüzden ısrar ediyor başka açıklaması olamaz
Yogurtlupilav Helen1 fetal dna ücretsiz mi şehrinizde? Anlayamadım doktorun bu tavrını, ciddi maliyeti olan bir test çünkü.. Şeker yüklemesi ile bu tepkiyi verse haksız bulmam doktoru. Ama fetal dna için ciddi bir maddi götürü söz konusu ve zorunlu değil..
rmyksl İlk kez böyle bir şey duyuyorum ben de tam tersi özelde gittiğim doktora Fetal dna öneriyor musunuz dediğimde hafif tepkili ‘bir şey çıksa aldıracak mısın ki’ diye tepki vermişti sadece psikolojik olarak hazır olmak istiyorum demiştim gerçekten değişikler
rosatue Ftmnnr birçok tahlil var. Spesifik olanları yaptırmıyoruz. Kendimize de yaptırmıyoruz çünkü gerek yok. Bu da ona benziyor bence de. Para aldıkları için öneriyor diyemem ama risk almaktan uzak durdukları kesin.
SM5534 dilaradoyan evet değiştirdim zaten 22. Haftaya kadar hep baskı edici doktorlarla karşılaşınca hep zehir oldu bana ama şimdi artık rahatım
Bahar1205 Helen1 Ayy cok saçma bi anneye bu şekilde söylenir mi . Bide herkesin bütçesi yeterli olmaya bilir fetal Dna ya , sırf para için böyle mecburiye tutuyorlar gebeleri
Mrsacar Helen1 hiç uğraşma ve doktorunu değiştir. Ciddi söylüyorum bak böyleleriyle uğraşılmaz hamileliğimizi zehir zıkkım ediyolar resmen en stressiz en mutlu olmamız gereken zamanları ziyan ediyorlar.