Deryaa3434 Devlet hastanesine gidiyorum ama elimde 2 tane görüntü var ve ikisi de siyah hiç bşy belli değil 🫠 sırf hatıra düzgün görüntü elimizde kalsın diye özele de gitmek istiyorum. Sizce hangi ayda gitmeyelim net görmek için . 20 haftalık hamileuim
Yagmur205 Deryaa3434 ben 2sinede gidiyorum amma en çok devlete oda resim vermiyo 😑 özele 20de gitmişdim pekde belli olmuyo oluyda yinede tam diyil şimdi 30 haftalık hamileyim 33 de falan gitmeyi düşünyorum tam görüyüm diye 🥰
aslaninannesi7 Deryaa3434 ben hep özele gidiyordum o yüzden net söyleyeyim size 29 dan sonra çok netleşiyor erken haftalarda böyle yamuk yumuk çıkıyor. Detaylı ultrasona gitmeyi düşünüyor musunuz
100924 Deryaa3434 detaylı ultrason da gayet net bir şekilde görebilirsiniz haftanız da uygun ekstradan gitmemiş olursunuz
Fatmaacylnn Deryaa3434 detaylı ultrasonda net Bi şekilde görebilirsiniz özelde siyah beyaz olmuyo bide fotoğraf sizin için daha iyi olur 💕
poyrazege1503 Deryaa3434 özelde hatıra istiyosan 33 34 te git derim daha net oluyor yüzü sonra sonra yeri daralinca yüzünü çok göremiyoruz ya