Yagmur205 Kızlar ben 30 haftalık hamileyim hangi tarafa yatacağımı bilmiyorum sağ tarafıma yatıyorum sanki beni gıdıklıyormuş gibi sol yanıma yatıyorum tekmeler düz yatıyorum Nefesim kesiliyor, nasl uyuyum ben(
minikbebegim06 Yagmur205 gece uyurken sağa sola dönerek uyuyun döndüğünüz tarafa yastık koyun ve bacak aranıza ben öyle rahat ettim
Ftmnnr Yagmur205 aynı şeyi bende yaşıyorum şöyle bı yöntem buldum varya hani uzun büyük yastıklar kv onu bana verdi sırtımı normal bazaya yasliyorum o uzun yastığı bacak arama alıyorum sonra sağa dönüyorum kafa yastigimi hiç oynatmiyorum olması gereken yerde duruyo çok rahat oluyo normal uykusuz kaldım gecelerde bile o şekilde deliksiz uyuyorum anlatabildim mi bilmiyorum ama 😂
100924 Yagmur205 valla ben sürekli dönüyorum ama çoğunlukla sağa yatabiliyorum sola yattığımda uyuyamıyorum nefesim daralıyor
Fatmaacylnn Yagmur205 evet aynı haftadayız ve aynısı bende de var bacağımın arasına yastık koyunca daha rahat oluyorum bide siz deneyin ama genelde sol tarafıma yatıyorum ben 😄🥰
Tospkkk Yagmur205 yastıkla vs destekleyerek bi şekilde uyumaya bak canım, benim de o haftalarda başladı 33 hele 34 den beri uykum sıfırlandı resmen şimdi 38 olduk, sürekli uyanıyorum ve her gün maks 4-5 saatlik uykularla duruyorum, zombi gibi dolanıyorum 😂