Deryayurt Manollyaaa bunu bende merak ediyorumm dış gebelik ameliyatından dolayı bir tüpüm alındı. Tek tüpüm var ameliyat olalı 2 yıl oldu 6 ay korunduk sadece neredeyse bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama gebe kalamıyorum 🙄
Hatice5855 Manollyaaa evet kalan çok var. Benim arkadaşım dış gebelik nedeniyle bu tüpünü kaybetti. İki oğlu var şuan. Tek tüple iki kez hamile kaldı
Manollyaaa elifbusra13 yaaaa çok çok sevindim❤️❤️❤️❤️❤️❤️ benim de tek tüpüm var dış gebelikten dolayı biri alındı
elifbusra13 Manollyaaa benimde sıvı birikmesi sonucu alındı ilk bebeğime aşılamayla hamile kaldım ilkte tuttu. İkinci gebeliğim kendiliğinden oldu 😊
Manollyaaa orkidemm_ bende denemeyi düşünüyorum ama korkuyorum siz rahim filmi falan çekilip mi denediniz
orkidemm_ Manollyaaa hayır doktor bu ay normal dene boş geçme dedi gebelik olmazsa diğer ay rahim filmi çekinicem hoş ağustos sonunda çekinmiş hemen hamile kalmıştım zaten sizin pkos var mı
Deryayurt Manollyaaa hayır aslında istiyorum ama devlet hastaneleri yapmiyormus sanırım özel hastanedede baya fazla tutuyor ücret
orkidemm_ Manollyaaa ben daha yeni ameliyat oldum doktor dene dedi ilk adetim biteli yeni yani yumurta takibi mi yaptırmak gerek ya da akışına mı bırakmak anlamadım ilk gebelik mi