neslihan61 9 haftalık gebeyim düşük tehlikem var. Kasıklarım, karnım ve belim çok şiddetli ağrıyo😓😓 Çok korkuyorum bana dua edin
GizAy neslihan61 bisey olmaz Allahin izniyle pregestan verdimj dusuk olmasin diye ayaklarin altina yastik koy bol bol bu hafta dinlen rahme tutunsun
neslihan61 GizAy GizAy aynen günde 3 tane progestan kullanıyorum. Annemdeyim yatıyorum sürekli yemek yemeye bide lavaboya kalkıyorum sadece
neslihan61 Seda5892 iğne vuruldum. 1 haftadır hastanedeydim yeni çıktım. Progestan 200 mg kullanıyorum günde üç defa.
Deletedmom333 Bende 10+1haftalik gebeyim hamileligimi ogrendigim gunden itibaren dusuk tehlikem devam ediyor doktorum progestan ve haftlik igne verdi rabbim onlari bize bagislasin ins yavrularimiza bise olmaz saglikla kucagimiza alirz🙏🙏
neslihan61 Deletedmom333 Amin arkadaşım. Hayırlısı ile sağ salim kucağına alırsın inşallah. Çok dikkat et miniğine kendine. Rabbim sana bağışlasın
Seda5892 neslihan61 bende aynen senin gibi oldum canım sadece bana çıktıktan sonra iki iğne daha verdi