danla2711 ayyy aynıyiz seninle yani ben bunları belirtiden saymıyorum 😂😂 ben ilk kızımda tatlı hastasiydim doğuma kadar kaç kilo tatlı yedim haddi hesabı yok diyebilirim ikinci kızımda asla tatlı ağzıma bile sürmedim ama asla ve asla ekside istemiyordum çünkü kusmaktan aserme duygusu da kayboluyordu ortadan suanki hamileliğimde de tatlı canım hiç istemiyor daha 9 haftalıkken aşırı derecede canım yoğurt çekti fazlasıyla yoğurt yedim halada canım istiyor limonu tuzlu tuzlu yerdim eşim hasta olunca o öyle yerdi ben derdim hep nasıl yiyorsun benim tüylerim diken diken oluyordu i derece rahatsız olurdum ama şimdi kendim yiyorum düşün artık , 😂 bu bı kaç gündür canım buz gibi şalgam çekiyordu onu aldım içtim ve sarimsaga aserdim şimdide patates kızartması yapıyorum üstüne sarımsak ezip döküyorum bol bol böyle geçiyor benim hamilelik ama ben bunları belirtu olarak saymıyorum çünkü bulantı kusma tiksinme olmuyor ya parfüm olayı bende de rahatsızlık verdi hatta aşırı koku hassasiyetim vardı ilk zmaanlar çok üşüyordum şimdi geçti çok uzun oldu hakkınızı helal edin 😂🫢🫣🫣