GirlandBoy_Mom Mlsaa99 bak seninde belli canım baya belirgin demek istediğim buydu kızım 9 haftalıkken bundan daha küçüktü ☺
Merve_kucuk GirlandBoy_Mom 11 haftalıkken gitmiştim bir şey demedi. 1 ay sonra gel dedi😌 bu ay sonu gideceğim bakalım.
2prensessannesii_ Bişey sormak istiyorum sizlere kesenin şekline göre cinsiyeti belli oluyor mu acaba şimdi farkettim bu 2. gebeliğim ilk gebeliğimde kese biraz daha yassı şekildeydi kızım oldu bu gebelikte ise yuvarlak bi bilginiz var mı bu konuda ?
GirlandBoy_Mom 2prensessannesii_ bence hiç alakası yok canım niye diye sorarsan mesela yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek deniliyor ama çok değişkenlik gösteriyor bana görede bebeğin gelişimi ile alakalı mesela hep eskiler falan derki erkek bebek daha gelişimli ve belirgin olurmuş doktorum da bebeğin büyükmüş diyince aceba dedim
GirlandBoy_Mom Merve_kucuk yaa hadi bakalım benim kızım kendini 4 buçukta belli etti az daha doğumda öğrenicektik😅🤭
GirlandBoy_Mom Prensess33 evet canım ultrason dan baya değişkenlik gösteriyor kızım baya küçük çıkıyordu en son detaylıda 1 hafta geriden geliyodu gelişim açısından bu da 2 gün önde gidiyor öncelik sağlik eli ayağı düzgün olsunda Rabbim gönlümdekini biliyor allahım her iki duyguyu da tadmayı nasip etsin cümlemize🤲
danla2711 GirlandBoy_Mom ay vallahi belliymiş bide kesemde fasulye gibi erkek olacağı baya belliymiş😂🥰 ben kız diye boşa tutturmuşum ahaha
GirlandBoy_Mom danla2711 aşkım hani sen demiştin ya küçük diye dündü heralde başka postta konuşmuştuk bu baya belli yani sen kızımı görseydin nokta gibiydi hani kaju varya 7 haftalıken aynı öyleydi bu daha belirgin kese konusunda ise bence değişiyor canım fasulye gibi olupta kızı olanda var ama senin iki teoride tutmuş 😅sağlıcakla gelsin inşallah canım
Prensess33 danla2711 alakası yok bence çünkü ilk kizim uzun muz fasulye sekliydi ikinci kızım yuvarlakti cinsiyet aynı ona takilmayin bence
danla2711 GirlandBoy_Mom ayy teşekkür ederim balım evet ikisi tuttu bende hurafeler çin takvimi tutmadı😂
Prensess33 GirlandBoy_Mom ayyy inşallah ya dayanamıyorum vallahi belki yarın özele giderim öğrenirim ☺️
GirlandBoy_Mom Prensess33 aynen canım değişiyor o sadece dediğim gibi erkek bebek için öyle derler bi kişiye de sormuştum dün burda 2 oğlum var ikiside baya belirgindi dedi
danla2711 Prensess33 😂vallahi bilemiyorum ki doktor %80 erkek dedi bende hep kız bekliyordum ve kız olduğuna çok emindim o moda sokmuştum kendimi ama erkekmiş şimdi alışmaya çalışıyorum 😂sağlıklı olsunda 💙
GirlandBoy_Mom Prensess33 ayy bende merak ettim valla gidersen yaz mutlaka bi meraklı ben değilmişim demek🤭😅
Merve_kucuk GirlandBoy_Mom 😅 Bende kızımı detaylıya kadar oğlan olarak biliyordum ama kız olduğunu öğrendik. Şuan 4.5 yaşında 😌
Prensess33 GirlandBoy_Mom hahahahah ayyy vallahi Rabbim gönlümüze göre versin inşaallah ama insan illaki merak ediyor tabi herşeyden önce sağlıklı olmasıdır Rabbim neyi nasip ederse razıyız binlerce şükürler olsun ama gönül işte kızı olan erkek istiyor oğlu olan kız istiyor gidersem illaki söylerim canım🥹
GirlandBoy_Mom Prensess33 aynen öyle canım yani öncelik sağlik eli ayağı düzgün olsun nasibimizde ne varsa o ama gönlümüzden geçende belli 🤭
GirlandBoy_Mom Prensess33 benim ultrason a göre 2 gün önden gidiyordu canım normalde7+4 üm şuan ultrason a göre 7+6 bende ultasonu baz aldım doktor öyle dedi