12betul prens_prenses_annesi kız doğurursun . Sağlıkla gelsin de inşallah dünya da ki vakti ne zaman ise o zaman demek ki 😂😂
Eda42_ prens_prenses_annesi Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah bir avazda kurtulursun Evladını hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin amin 🤲🏻 🤲🏻 Rabbim bana da nasip etsin inşallah o günleri daha başındayım inşallah sağlıkla sıhhatla kucağıma alayım amin amin 🤲🏻
Serrabade prens_prenses_annesi Boğulmamı olcak 😂 ya deli çok güldüm. Doğurmaya bahane ararken ben ahahaj
prens_prenses_annesi Nazo_avlu benimde oglum 39+4 de geldi ama oda suniyle benim cocuklarim icerde durmayi seviyolar gelmiyolar 😂
prens_prenses_annesi Serrabade kiz ciddiyim kordon vs dolanmasi oluyo ya o manada yani suyum azalir vs
prens_prenses_annesi Hszgn1 herkezde nisan yada sanci glmiyo kuzum bnim nisan yoktu oglumda sancim cikiyodu bn hisstmiyodum 2 santim acilmam vardi suniyle yatisimi ypmislardi
Nazo_avlu Hszgn1 ne nişan ne su hiçbişey olmadan mıde agrısı ve bulantısıyla gıttım dogurdum karnım felan agrımadı mıdem dıye kıvrandım
Senam1 @prens_prenses_annesi ben dün iki defa alttan muayene oldum sancımda kesildi hiçbir belirti yok şimdi beklemedeyim