aleynaozalpp14 Kızlar bir şey sormak istiyorum bugün 13. haftama girdim ama gündelik yemek ne yiyorsam onu yiyorum yani sonuçta yemek yiyorum hani sebze yemeği olur patates yemeği olur başka bir şey olur gebelikte çok fazla üstüne düşmemeye çalışıyorum hani onu yemiyim bunu yemiyim diye sadece paketli gıdalara az yiyorum ve yemiyorum neredeyse Sizce çorba olarak ne çorbası tüketmeliyim faydalı olarak
minikbebegim06 aleynaozalpp14 yani paketli gıdalar vs yemiyorsaniz şarküteri ürünü sürekli yemiyorsaniz bu kadar kasmaya tedirgin olmaya gerek yok sonuçta normal bir süreç çorbaya kadar ince eleyip sık dokursak 9 Ay nasıl geçecek
myavocado aleynaozalpp14 mercimek, yeşil mercimek, tavuk çorbası, yoğurtlu yayla çorbası, kıymalı şehriye - tarhana çorbası, et suyuna çorba, şimdi kış mevsimi brokoli çorbası hepsi çok faydalı aslında
Larraa Mercimek, tarhana, et veya tavuk suyu çorbası, sebze çorbaları gibi besleyiciliği yüksek çorbalar faydalıdır 🌸
minikbebegim06 aleynaozalpp14 o kadardan ne olacak ben de yiyorum canim istediği zaman yemeyen yoktur yani günlük öğün haline gelmediği sürece sıkıntı olmaz