minikbebegim06 Tinkivinkidipsi mesela 11+6 ise tam onu söyleyin 12+2 ise tam onu söyleyin son adet tarihinize göre uygulamada ne yazıyorsa onu söyleyin ilerden ya da geriden gitme durumunda doktor düzeltiyorum tarihini bu şekilde gözüküyo diye söyler zaten söylemediyse son adete göre kaç hafta kaç günse onu söyleyin
Sibel98 Tinkivinkidipsi benimde adet tarihime göre 2gün önde gorundu dün ultrasonda, farklılıklar olabiliyor dedi, eğer doktorun herhangi bi sıkıntı yok dediyse endişelenecek bir durum yoktur,merak etme.
myangelson Tinkivinkidipsi 2 günden birşey olmaz zaten yanlış söylememişsiniz sonuçta yarın 12+0 oluyorsunuz. Ama bir dahaki kontrollerde direk son adete göre olan haftanizi söyleyin 11+6 gibi
Tinkivinkidipsi myangelson içim rahat etmedi kadın doğumcuya gittim 12+1 gelişim geriliği yok her şey normal dedi genel cerrahın kullandığı tıp dilinin 2 anlamı varmış biri gelişim geriliği biri tek canlı gebelik diğer anlamda kullanmış dedi
myangelson Tinkivinkidipsi gelişim geriliği olmaz zaten dedim ya 2 hafta üzerinde olursa gerilik derler burada bir sürü kişide o şekilde çıkıyor ileride veya geride sıkıntı olmuyor yani panik yapmayın
Kuboss06 Pamuk3419 Benimde doktorum öyle demişti son adet tarihime göre hesaplayınca 9 haftalık fln çıkıyor ama doktorun hesapladığına göre gidince 6 haftalık görünüyor şuan
Pamuk3419 Kuboss06 evet öyle geç döllenme oluyor geç yumurtlama falan oluyor ondan dolayı hemen adet sonrası döllenmiyor her zaman
tospikk1 Tinkivinkidipsi her hafta hatta her gün birbirini tutmuyo bizimde günü ile uyumluydu tam. İkili test öncesi gittim 2gün ileride dedi aralarında bir hafta yoktu bile sonraki hafta bişey demedi uyumluydu 8.haftada söylediği her zaman o şekilde devam edicek diye bişey yok. Şuan 21.haftalardayız her kontrole gittiğimde sisteme bakmasına rağmen son adet tarihini soruyor ultrason da zaten belli oluyo ileri geri uyumlu diye söylüyorlar
Nacyax Tinkivinkidipsi ilk başlarda oluyormuş canım benimki de her gittiğimde bildiğimden bi kaç gün geride oluyordu ultrasonda yanılma olabiliyomuş
Pinar06- Tinkivinkidipsi bir hafta ileri geri olması gelişim geriliği demek değil spremin ne zaman döllendigini bilemeyiz sen kadın dogumcunun söylemini baz al