umtfkmry Merveass ne güzel 😇🍀 Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Siz evladınıza hayırlı anne baba,evladınızda size hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏼🍀♥️
ElyaBerrak cilm ben yeni uye oldum ya anlamıyorum nasıl değiştireceğim kayıd olurken numara istemişti yazdım boyle oldu😞
Semraylmzr Merveass Allah analı babalı büyütsün ❤️ yenidoğan hastane çıkışı bebeğe tammi oluyo yoksa küçükmu oluyo onu merak ediyorum
Merveass Mahza teşekkür ederim 😊 açıkçası herkeste farklı oluyomuş ama ben o sabah göğsümün altında boşluk farketmiştim
Merveplt Silverette den memnun kaldınız mı parasını hak ediyor mu bir de onun yanında hangi kremi kullandınız acaba
Merveass Merveplt yara var kullanmama rağmen ama iyi ki aldım diyebiliyorum kullanınca çok rahatlatıyor. Lansinoh aldım bi tane de Dr yazmış ama henüz krem kullanmadım zaten zor alıyor tadı rahatsız eder diye çekiniyorum
ElyaBerrak Elifcik34 nasıl etketliyorum ki ben hiç bişey anlamıyorum ya o kadar uğraşıyorum yapamadım yardımcı olacak varsa lutfen
Minnosuuu Elifcik34 ben de yeni üyeyim. Acaba yazdığım bir konuyu nasıl takip edebilirim bildirim gelmiyor mu ??