sudeagaogluu Merhaba kızlar doğumum çok yaklaştı her an doğum olabilir 38 haftalığım ve bir haftadır geçmeyen öksürük burun tıkanıklığı var nasıl geçirebilirim etkili çözümler varsa yardımcı olur musunuz doğum şu aralar olursa nefes bile alamam bir an önce geçmesi lazım
helloandhello sudeagaogluu canım bal sarımsak yap pekmez karabiber tarağını ısıt iç baktın geçmezse bir göğüs hastalıklara görünebilir misin benim 1 hafta falan öksürüğüm burun tıkanıklığım geçmedi en son dayanamadım doktora gittim alerjik astım çıktı bir kaç ilaç yazdı geçti hemen ihmal etme çok geçmiş olsun ❤️🩹💐
Glsrndgn8 16 haftaligim bende aynı şekilde gribe düştüm ve sancılanıyorum ayrıyeten 🥺 geçmiyor ikinci haftaya döndü
sudeagaogluu Glsrndgn8 benim de tam geçti derken ikinci haftada daha fena şekilde başladı karnım acıyor artık öksürürken çok fena
Girlmama Glsrndgn8 bende 1 gece ateşledim biraz gözümü açamıyordum her gün portakal, mandalina, yarım limon ve tuz içiyorum sevdiğim ginger shot tarifim çok iyiyim şuan sizde içine bal zerdeçal pekmez falan koyarak yapabilirsiniz
Pamuk623 Benim de iki hafta süren öksürük ve grip olmuştum burada birisi post açmıştı Prada görmüştüm süt bal zencefil bu üçlüyü bir kaç gün düzenli içince faydası oluyor umarım en kısa zaman da şifa bulursunuz 🤲
Semrayildirimm Pamuk623 toz zencefil mi acaba bende ⅘ gündür hastayım hala geçmedi 37 haftalık hamileyim hem ağrılar hem grip mahvetti :((
Pamuk623 Semrayildirimm Evet toz plan canım ılık süte bal ve zencefil karışımını yaparsan faydası oluyor ben faydasını gördüm açıkçası
Pamuk623 Busra_Nur_0121 Ben her hangi bir zararını görmedim ayrıca doktorum da mide bulantılarıma iyi gelmesi için de zencefil karışımlı bıtkısel kapsül verdi ama ben de gebeyim zararı olsa sanırsam doktor da vermezdi diye düşünüyorum. Ayrıca sürekli içmesi olarak söylemedim böyle de bir bilgi veremem sadece burada bir post açılmıştı bu karışımı ben de orada okudum denedim ve elhamdulillah faydasını gördüm bunun için söyledim arkadaşa
Glsrndgn8 sudeagaogluu tiktokta bı video gördüm anne oksurdukce bebek takla atıyor 😆 inanın pskoljmm bozuldu öksürük tutmaya çalışıyorm daha beter oluyo kemiklerim ağrıdı artık
Luna93 Grip diyince, benim doktorum grip aşısı ve covid aşılarını tekrar yaptırmak istiyor musun dedi… bilemedim yaptırsak mı? Boğmaca aşısı olduk henüz…
Beybyi Ben de öyleyim bı kaç gündür nane limon içiyorum meyve yiyorum sıcak suya limon sıkıyorum pekmeze limon yağ sıkıp içiyorum kaynatıyorum falan az da olsa gitti çok şükür
sudeagaogluu Glsrndgn8 😂😂bizimkinin takla atmaya yeri kalmadı öksürürken dogurucam artık uykumdan uyandım bir saattir uyuyamıyorum öksürükten gerçekten kemiklerim ağrıyor yatamıyorum Allah’ım şifa versin hepimize
Glsrndgn8 sudeagaogluu 😂😂 zamanında gelsinler inşallah biz daha 16 haftadayiz 🥹 ve çok zor hasta olmak